• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

3.gunden haberler:)

Limonbey33

Tutkulu
İki dişi yavru kuşumun bugün evdeki üçüncü günleri,henüz ayirmadim kafeslerini,kafes içi eğitim vermeye çalışıyorum,şuan ikisi de elimden daldari ve yem yiyor 🙏bu şekilde devam etsem yine de kafeslerini ayırmam gerekir mi?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok iyi gelişmeler, ben bizzat iki yavrumun 2 aya yakın sürede elimize gelmeye başladığına ama daha da ileri gitmediğine şahit oldum. Elimi kafesten çıkmak için merdiven gibi kullanıyorlardı :D dışarı çıkınca hooop perdeye strafor kemirmeye :D

Limonbey33

Tutkulu
Çok iyi gelişmeler, ben bizzat iki yavrumun 2 aya yakın sürede elimize gelmeye başladığına ama daha da ileri gitmediğine şahit oldum. Elimi kafesten çıkmak için merdiven gibi kullanıyorlardı :D dışarı çıkınca hooop perdeye strafor kemirmeye :D
Ben de aslında kararlıydım ayırmaya hatta kafes bile aldım ekstradan,ama ne bilim iç sesim bu şekilde bir ilerle dedi ve elimden daldari yiyince hemen yem de verdim onu da yiyince heralde alisacaklar diye ayirmadim ins böyle gider☺🧿🙏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben de aslında kararlıydım ayırmaya hatta kafes bile aldım ekstradan,ama ne bilim iç sesim bu şekilde bir ilerle dedi ve elimden daldari yiyince hemen yem de verdim onu da yiyince heralde alisacaklar diye ayirmadim ins böyle gider☺🧿🙏
İnşallah hemencik alışırlar 😍

Mert.

Eski Forumcu
Bende üç yavru kuş var aynı kafesdeler tek çıkardığım birbirini görmeyince kalıyor benle birbirini görünce kaçıyorlar benden yada hep birlikte gelip hep birlikte gidiyorlar oyuzden şansa bırakmak istemezseniz tek eğitim yapın bence maşallah ama böylede olabilir

Üst Alt