• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

3 gün önce sahiplendiğim yavru muhabbet kuşum çok bağırıyor

Limontus

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yok
Hastalık Belirti Tarihi
1 Mar 2023
Kullanılan İlaç
Yok
Yeni jumbo yavru muhabbet kuşu sahiplendim bugün 3. Günü ama her yuvasına yaklaştığımda elimi uzattığımda bağırmaya başlıyor ötüyor benden kaçıyor neden acaba????

Eve alışması için 3 gün çok erken diye biliyorum. Sahiplendiğim üretici ilk bir hafta çok elinizi uzatmayın,1 hafta sonrada yavaş hareketlerle sakin davranın demişti. Kuşlar oda, kafes, oyuncak yerlerinin değişmesi gibi durumlarda bile çok huysuzlanıyor, mecbur kalmadıkça 1 hafta sabretmeyi deneyin bence.

Limontus

Yeni Üye
Teşekkür ederim keşke en başından bilseydim elime almazdım elime aldıktan sonra susuyor uçmaya çalışıyor zaten

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Teşekkür ederim keşke en başından bilseydim elime almazdım elime aldıktan sonra susuyor uçmaya çalışıyor zaten
Elinize alın lakin avucunuzdan korkarlar Kafes içinde parmağınızı ayağına doğru götürerek gelmesini sağlayın güven veriniz alışır hayırlı olsun 😊

plastik tünek yerine ahşap tercih edebilirsiniz, kafesin ışık alma açısına göre ışıktan da saklanıyor olabilir. Bende de kardeşimde de kuş var benim kuşum benimle uyuyup benimle uyanıyor ışık açıksa hep canlı ama kardeşimin kuşu akşam olduğunu bi şekilde anlıyor ve ışıktan rahatsız olup çok ötüyor ve kafeste ışıktan korunacak yer arıyor kendine. Sadece 2 örneğe dayanarak verdiğim bi bilgi, umarım sağlık sorunu değildir.

Üst Alt