• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et 3 gün öce aldığım yavru sultan papağanım kabarıyor

furkan202020

Yeni Üye
3 gün önce aldığım yavru sultan papağanım 2 gündür tüylerini kabartıyor sabah kalktığımda tünekte değil kafes tabanında idi yemleri de orada yemle de uğraşıyor ama kabarık duruyor elime alıp dışarıya çıkarttığımda da uyukluyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba dışkılar da hastalık göremedim. Hafif lekelenme var oda probiyotik ile toparlar. Yeni geldiği için ortama henüz alışmamıştır. Videosunu da atar mısınız genel hâlini yine bir görelim.

furkan202020

Yeni Üye
Merhaba dışkılar da hastalık göremedim. Hafif lekelenme var oda probiyotik ile toparlar. Yeni geldiği için ortama henüz alışmamıştır. Videosunu da atar mısınız genel hâlini yine bir görelim.
Videosunu akşam çekebilirim birde normal yemleri yiyemiyor kabuğunu çıkarıyor içini de atıyor kıramıyor dal darı verdim onu yedi alternatif olarak verebileceğim birşey var mıdır aç mı kaldı diye şüphelendim

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Videosunu akşam çekebilirim birde normal yemleri yiyemiyor kabuğunu çıkarıyor içini de atıyor kıramıyor dal darı verdim onu yedi alternatif olarak verebileceğim birşey var mıdır aç mı kaldı diye şüphelendim
Aspurda verebilirsiniz oda kolay kırılır

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ben Sultan ın yaşı olsun cinsiyeti olsun hakim değilim. Yavru olduğundan eminseniz daldarı vermeye devam edin kanarya yemi de verin rahatlıkla kırar ki son attığınız video da gayet iyi görünüyor çıtır çıtır daldarıyı yiyor

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Kabarıklığından dolayı korkuttu bizi biraz bir sorun olmamasına sevindim kabarıklığının sebebi nedir acaba birazda durgun
Yeni gelmiş size ondan olabilir. Bir sorun görünseydi Aslı hocam söylerdi

furkan202020

Yeni Üye
Merhaba ablacığım, pencere önü soğuk olur, oda ısısı düşük üzerini ört, özellikle geceleri ört
Darı aspur yulaf çekirdek ver rahat kırar
Tamamdır dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim yardımlarınız için bir sorumda tüneğe çok fazla çıkmıyor ilk gün hep tünekteydi şimdi hep tabanda görüyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamamdır dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim yardımlarınız için bir sorumda tüneğe çok fazla çıkmıyor ilk gün hep tünekteydi şimdi hep tabanda görüyorum
Tabana yem koy bir kap içinde, yesin henüz yavru😊

Üst Alt