• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! 23 Aralık Sultangazi 50.yıl Mahallesi B.caddesi Kayıp muhabbet kuşu

firatyalcin

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yok
Merhaba 23 Aralık tarihinde kaçan muhabbet kuşum için sizlere yazıyorum. Ben evde olmadığım zaman da ailem evi temizlerken cam açık olduğu için kaçmış. Akşam ben üzülürüm diye haber verdiler hangi saate kaçtığını bende bilmiyorum haberi alınca kafesi ve sevdiği oyuncağı ile dışarı çıktım tüm ağaçlara baktım ama bulamadım. Oldukça sevecen bir kuştur ve yabancıların bile başına omzuna konar. Umarım sıcak bir yuva bulmuştur dışarı gerçekten çok soğuk ve alışkın değil. Belirli kelimeleri konuşuyor lütfen gören duyan varsa bildirse sevinirim. Mavi ve beyaz renkte gerdanlığı da 4 tane perçin var İstanbul sultangazi 50.yil mahallesi b.caddesinde oturuyorum. 0506 047 12 25

Ekli dosyalar

Sagi

Aktif Üye
Merhaba 23 Aralık tarihinde kaçan muhabbet kuşum için sizlere yazıyorum. Ben evde olmadığım zaman da ailem evi temizlerken cam açık olduğu için kaçmış. Akşam ben üzülürüm diye haber verdiler hangi saate kaçtığını bende bilmiyorum haberi alınca kafesi ve sevdiği oyuncağı ile dışarı çıktım tüm ağaçlara baktım ama bulamadım. Oldukça sevecen bir kuştur ve yabancıların bile başına omzuna konar. Umarım sıcak bir yuva bulmuştur dışarı gerçekten çok soğuk ve alışkın değil. Belirli kelimeleri konuşuyor lütfen gören duyan varsa bildirse sevinirim. Mavi ve beyaz renkte gerdanlığı da 4 tane perçin var İstanbul sultangazi 50.yil mahallesi b.caddesinde oturuyorum. 0506 047 12 25
Muhabbet kuşu çağırma sesi kullanın belki işe yarar. YouTube da var.

bahark

Aktif Üye
Çokça geçmiş olsun, dilerim çabucak bulunur 😢 Şayet size geri dönemese bile inşallah ona çok iyi bakacak bir yuva bulmuştur kendine 🤗🙏

rabianurbakus5

Aktif Üye
Umarım tek temennim o aklıma hep kötü şeyler geliyor ama umarım iyi bir yuva bulmuştur. 🙏
yakınlarda ki petshoplara haber verin benim kuşum kaybolunca hemen haber verip kuşu tarif etmiştim sonra kuşu bulan çocuk cinsiyetini öğrenmek amaçlı kuşu oraya goturunce bana haber vermislerdi öyle bulunmuştu. Bir ilan yapip petshopa asarsaniz şansınız baya artar çünkü kuşu bulanlar mutlaka yem almaya gidecektir.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun. Facebookta Sultangazi grupları var, Instagram da da Sultangazi anlık sayfası var. Oralarda da paylaşın. İnşallah bulursunuz.

Üst Alt