D Daisy Yeni Üye Katılım 18 Şub 2023 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 17 Ağu 2023 #1 . Son düzenleme: 14 Eyl 2023
R rilish26 Müdavim Katılım 14 Kas 2022 Mesajlar 548 Tepkime puanı 332 Puanları 63 17 Ağu 2023 #2 Nerede olduğunuza yazarsanız belki şehrinizde burada beslemek konusunda anlayan birileri vardır yardımcı olabilirler.
Nerede olduğunuza yazarsanız belki şehrinizde burada beslemek konusunda anlayan birileri vardır yardımcı olabilirler.
crivelli Paylaşımcı Katılım 13 Tem 2022 Mesajlar 263 Tepkime puanı 167 Puanları 43 17 Ağu 2023 #3 Allah sabır versin. Tam yardimci olmaya calisacaktim ama mesajinizi gordum
beyyza02 Müdavim Katılım 26 Kas 2020 Mesajlar 597 Tepkime puanı 447 Puanları 63 17 Ağu 2023 #4 Daisy' Alıntı: Öldü. Genişletmek için tıkla ... benim kuşum da aynı durumda ,sizin tedaviniz umutlu giderken bu haberi görmek…çok üzüldüm…böyle masum bir canlının insana yapabileceği tek kötülük bu. siz elinizden geleni yapmışsınız,dilerim kalbiniz ferah olsun başınız sağ olsun.
Daisy' Alıntı: Öldü. Genişletmek için tıkla ... benim kuşum da aynı durumda ,sizin tedaviniz umutlu giderken bu haberi görmek…çok üzüldüm…böyle masum bir canlının insana yapabileceği tek kötülük bu. siz elinizden geleni yapmışsınız,dilerim kalbiniz ferah olsun başınız sağ olsun.
beyyza02 Müdavim Katılım 26 Kas 2020 Mesajlar 597 Tepkime puanı 447 Puanları 63 17 Ağu 2023 #5 Daisy' Alıntı: Veteriner hekiminiz bana verdiği ilaçları verdiyse para vermeyin ben size yollayabilirim ama hekim kontrolünde tabiki Genişletmek için tıkla ... birkaç gün içinde yeni bir hekime gideceğiz o verirse iletişime geçerim. düşündüğünüz için çok teşekkür ederim...
Daisy' Alıntı: Veteriner hekiminiz bana verdiği ilaçları verdiyse para vermeyin ben size yollayabilirim ama hekim kontrolünde tabiki Genişletmek için tıkla ... birkaç gün içinde yeni bir hekime gideceğiz o verirse iletişime geçerim. düşündüğünüz için çok teşekkür ederim...