H hollanda Aktif Üye Katılım 23 May 2024 Mesajlar 69 Tepkime puanı 3 Puanları 8 17 Tem 2024 #1 13 günlükken hareket ediyodu yumurta içinde ışıkla baktığımda. 18 günlük. Şimdi hareket yok. Normal mi. Yoksa ölmüşmüdür
13 günlükken hareket ediyodu yumurta içinde ışıkla baktığımda. 18 günlük. Şimdi hareket yok. Normal mi. Yoksa ölmüşmüdür
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,403 Tepkime puanı 4,075 Puanları 113 17 Tem 2024 #2 Hareket görünür ama sizin baktığınız an uyuyorda olabilir. Cikleme seside duyulur. gün doğru ise bir kaç gün daha bekleyin. Hala çıkmazsa ölmüştür.
Hareket görünür ama sizin baktığınız an uyuyorda olabilir. Cikleme seside duyulur. gün doğru ise bir kaç gün daha bekleyin. Hala çıkmazsa ölmüştür.
H hollanda Aktif Üye Katılım 23 May 2024 Mesajlar 69 Tepkime puanı 3 Puanları 8 17 Tem 2024 #3 Semiha S.' Alıntı: Hareket görünür ama sizin baktığınız an uyuyorda olabilir. Cikleme seside duyulur. gün doğru ise bir kaç gün daha bekleyin. Hala çıkmazsa ölmüştür. Genişletmek için tıkla ... Diyelimki 15.güne kadar canlıydı. Annede üstünde yattı. Neden ölebilir yumurta içinde. İhtimaller nedir
Semiha S.' Alıntı: Hareket görünür ama sizin baktığınız an uyuyorda olabilir. Cikleme seside duyulur. gün doğru ise bir kaç gün daha bekleyin. Hala çıkmazsa ölmüştür. Genişletmek için tıkla ... Diyelimki 15.güne kadar canlıydı. Annede üstünde yattı. Neden ölebilir yumurta içinde. İhtimaller nedir
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,403 Tepkime puanı 4,075 Puanları 113 17 Tem 2024 #4 hollanda' Alıntı: Diyelimki 15.güne kadar canlıydı. Annede üstünde yattı. Neden ölebilir yumurta içinde. İhtimaller nedir Genişletmek için tıkla ... Sıcaklık ve nem önemli. Bu nedenle yaz aylarında üretim önerilmez.
hollanda' Alıntı: Diyelimki 15.güne kadar canlıydı. Annede üstünde yattı. Neden ölebilir yumurta içinde. İhtimaller nedir Genişletmek için tıkla ... Sıcaklık ve nem önemli. Bu nedenle yaz aylarında üretim önerilmez.
H hollanda Aktif Üye Katılım 23 May 2024 Mesajlar 69 Tepkime puanı 3 Puanları 8 17 Tem 2024 #5 Semiha S.' Alıntı: Sıcaklık ve nem önemli. Bu nedenle yaz aylarında üretim önerilmez. Genişletmek için tıkla ... Sıcaklık ve nemin ne olması lazım Bende ki cihaz Sıcaklık 25 Nem 45 ölçüyor Nem az sanki. Bi kova su koyayımmı ortama
Semiha S.' Alıntı: Sıcaklık ve nem önemli. Bu nedenle yaz aylarında üretim önerilmez. Genişletmek için tıkla ... Sıcaklık ve nemin ne olması lazım Bende ki cihaz Sıcaklık 25 Nem 45 ölçüyor Nem az sanki. Bi kova su koyayımmı ortama