• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 yaşındaki kuşun yanına gelen yavru kuş eğitimi

yagmuresra

Yeni Üye
merhaba
yaklaşık 2 yıl önce almış olduğumuz erkek muhabbet kuşumuzun yanına bu haftasonu arkadaş olması için yeni bir kuş aldık.ortalama 2 aylık civarı bir yavru ve buda yüksek ihtimal erkek.
sorun şu ki,öncelikle büyük kuş yeni gelene alışamadı kaçıyor,aynı kafeste kalmak istemiyor,
ikinci sorun ise evde bir kuş varken yeni gelen yavrunun bana alışması konusunda sıkıntı yaşıyorum.çıkardıgım anda büyük kuşun yanına gidiyor.ben bu yavruyu büyük kuşta aynı odadayken kendıme nasıl alıştırabilrim.
çoklu kuş besleyen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba tavsiyem ilk eğitimi kafesinde siz verin bir hafta kadar durumuna göre sonra çıkarın alışkın kuşunuz onu eğitir zaten 😂 Yavru erkek bilginize

yagmuresra

Yeni Üye
çıkarmaya başladım bile 2.günden evin uçuş rotasını çizdi gibi çarpmıyo artık bi yere ama büyük kuş öğretmek yerine kendisi yabanilik yapmaya başladı:)
ele alışık kuş olmasına rağmen resmen isyan ediyo bu nıye geldı diye,o elime gelmeyince küçükte kaçıyo falan ev tam tımarhaneye dönmeye başladı:)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
merhaba
yaklaşık 2 yıl önce almış olduğumuz erkek muhabbet kuşumuzun yanına bu haftasonu arkadaş olması için yeni bir kuş aldık.ortalama 2 aylık civarı bir yavru ve buda yüksek ihtimal erkek.
sorun şu ki,öncelikle büyük kuş yeni gelene alışamadı kaçıyor,aynı kafeste kalmak istemiyor,
ikinci sorun ise evde bir kuş varken yeni gelen yavrunun bana alışması konusunda sıkıntı yaşıyorum.çıkardıgım anda büyük kuşun yanına gidiyor.ben bu yavruyu büyük kuşta aynı odadayken kendıme nasıl alıştırabilrim.
çoklu kuş besleyen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Aynı odada alıştırmanız zor olur, eğitim sırasında farklı bir odaya alıp ilgisini size vermesini sağlayabilirsiniz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
çıkarmaya başladım bile 2.günden evin uçuş rotasını çizdi gibi çarpmıyo artık bi yere ama büyük kuş öğretmek yerine kendisi yabanilik yapmaya başladı:)
ele alışık kuş olmasına rağmen resmen isyan ediyo bu nıye geldı diye,o elime gelmeyince küçükte kaçıyo falan ev tam tımarhaneye dönmeye başladı:)
Siz tımarhane görmenişsiniz bence, tımarhane iki değil 20 kuşla oluyor 🤣🤣🤣