• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 sultan papaganim var 3 yavruyu alsam sorun olurmu

Bayx

Yeni Üye
2 tane erkek sultan papaganim var 2 aylik sevimli bir yavru var kafesimizde buyuk 3 tane olursa bi kafesin icinde anlasabilirlermi 2 si suanda cok guzel anlasiyo 3 sikinti cikarirmi tecrubeli arkadaslae bilgilendirirse sevinirim evladimiz gibi bakiyoruz

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Ancak deneyimleyip görebilirsiniz. Kafes geniş olduğu için bir sıkıntı olmayabilir.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafes okdukça iyi. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kafes uygun ama 2 yetişkin erkeğin yanına bir yavru sultan ne olur bilemeyiz ☺ iyi takip etmek lazım sanırım siz üremesini istemiyorsunuz ortamdan onu anladım 👍 Kafesiniz ve dizayn güzel ve kuşlarında görsellerini merak ettim ☺

Bayx

Yeni Üye
Kafes uygun ama 2 yetişkin erkeğin yanına bir yavru sultan ne olur bilemeyiz ☺ iyi takip etmek lazım sanırım siz üremesini istemiyorsunuz ortamdan onu anladım 👍 Kafesiniz ve dizayn güzel ve kuşlarında görsellerini merak ettim ☺
Tesekkurler yorumunuz evet uretim gibi bir amacim yok sadece yalniz hissetmesinler bizede yoldas olsunlar diye aldik en kisa surede sizinle paylasacagim kuslari ☺

Üst Alt