arkadaşlar merhaba ben şuan yaklaşık 4 aylık bir erkek sultan papağanı besliyorum. şuan kullandığım kafes 40cm ve tek sultan papağanı için minumum ölçülerde. Bende 2.yi alacağım için 65lik üretim kafesi alacağım ikisinin kafesi orası olacak. şuanki 40lık kafeside yeni gelen kuşa karantina ve alışma kafesi olarak kullanıcam. şuanki kuşum erkek olduğu için dişi kuş alırsam daha iyi olur ama sultanlarda cinsiyet ayrımı zor olduğunu biliyorum o yüzden cinsiyetine belirsiz diyelim sağlıklı gördüğüm güzel türdeki sultan papağanını alacağım şuanki kuşum wf olduğu için yine wf yada albino alabilirim yada bulursam lutino istiyorum. herneyse o önemli değil şuan
1- eğer aldığım kuş erkekse ne gibi sorun yaşarım kavga dövüş olur mu 2 erkek problem olur mu yoksa kişilik mevzusu mu?
2-eğer aldığım kuş dişiyse, yaşları küçük olmasına rağmen, yuvalık takmamama rağmen çiftleşirler mi problem olur mu?
3- 65x35x40 kafes yeterli midir günde 2 saat uçma saati verebilirim en az.
@Demet bükay @Burçak A. @Semiha S. @mortsvivants🥈 @Mert G.🥇 @Tuba K.🥈
1- eğer aldığım kuş erkekse ne gibi sorun yaşarım kavga dövüş olur mu 2 erkek problem olur mu yoksa kişilik mevzusu mu?
2-eğer aldığım kuş dişiyse, yaşları küçük olmasına rağmen, yuvalık takmamama rağmen çiftleşirler mi problem olur mu?
3- 65x35x40 kafes yeterli midir günde 2 saat uçma saati verebilirim en az.
@Demet bükay @Burçak A. @Semiha S. @mortsvivants🥈 @Mert G.🥇 @Tuba K.🥈