• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul 2 muhabbet kusumuz icin yeni ev ariyorum

cigdem e.

Yeni Üye
Acil 2 muhabbet kusumuz icin yeni ev bakiyorum. 2bucuk yasinda orta ayracli kafes ve eldeki yemle beraber elden teslim edilecektir. Benim yurt disi durumum, babamin son gecirdigi saglik problemi yuzunden ilgilenemeyecek olmasi nedeniyle, kuslarimiza bakabilecek ve onlara guzel bir yuva verebileceklerin iletisime gecmesini rica ediyorum. Tesekkurler.

cigdem e.

Yeni Üye
Bu arada yer Anadolu yakasi Goztepe tarafi. Gelip alabilecek ya da bu civarlarda (Kadikoy, Goztepe) tarafinda bir bulusma ayarlanabilecek sekilde teslim edebilirim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba dmden size yazdım 😊
Yanlış anlamayın ve bunu yazdığım için bana kızacaksınız belki ama bence siz başka kuş sahiplenmeyin.😊 (Kötü anlamda demiyorum asla.)
Daha önce sahiplendiğiniz kuşlara tam anlamıyla iyi bakmanız daha iyi olur. Pahalı diye veterinere götürmüyorsunuz mesela. Önce sahiplendiğiniz kuşlardan biri şu an neden hasta onu da bulamadık. Elinizde olanlara iyi bakmak, fazla kuş sahiplenmekten daha iyidir diye düşünüyorum ama yinede konu sahibiyle sizin aranızda bir durum tabi. 🤗

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Teşekkürler @Kübra Ö. Kardeşim.Öncelik daha yakınlarda olsun eğer sahiplenen olmazsa o zaman biz yuva oluruz 🙏☺

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Yanlış anlamayın ve bunu yazdığım için bana kızacaksınız belki ama bence siz başka kuş sahiplenmeyin.😊 (Kötü anlamda demiyorum asla.)
Daha önce sahiplendiğiniz kuşlara tam anlamıyla iyi bakmanız daha iyi olur. Pahalı diye veterinere götürmüyorsunuz mesela. Önce sahiplendiğiniz kuşlardan biri şu an neden hasta onu da bulamadık. Elinizde olanlara iyi bakmak, fazla kuş sahiplenmekten daha iyidir diye düşünüyorum ama yinede konu sahibiyle sizin aranızda bir durum tabi. 🤗
Evet kendi kuşum dişi şuan eş istiyor diğer erkek kuşlada oynamak istiyor kuş sesi açınca çıldırıyor belki iyi gelir diye düşündüm ona eş olarak istedim tabiki 2 erkek kuşa bakmam zor birini kendi Kuşuma eş olarak istiyordum diğerinde komşumuz kuşu öldü ona vericektim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet kendi kuşum dişi şuan eş istiyor diğer erkek kuşlada oynamak istiyor kuş sesi açınca çıldırıyor belki iyi gelir diye düşündüm ona eş olarak istedim tabiki 2 erkek kuşa bakmam zor birini kendi Kuşuma eş olarak istiyordum diğerinde komşumuz kuşu öldü ona vericektim
Komşuya verdiğiniz sarı kuşmu öldü.

Zeus

Müdavim
Daha önce sahiplendiğiniz kuşlara tam anlamıyla iyi bakmanız daha iyi olur. Pahalı diye veterinere götürmüyorsunuz mesela. Önce sahiplendiğiniz kuşlardan biri şu an neden hasta onu da bulamadık. Elinizde olanlara iyi bakmak, fazla
Bu yoruma kalbimi bıraktım ♥

Zeus

Müdavim
Acil 2 muhabbet kusumuz icin yeni ev bakiyorum. 2bucuk yasinda orta ayracli kafes ve eldeki yemle beraber elden teslim edilecektir. Benim yurt disi durumum, babamin son gecirdigi saglik problemi yuzunden ilgilenemeyecek olmasi nedeniyle, kuslarimiza bakabilecek ve onlara guzel bir yuva verebileceklerin iletisime gecmesini rica ediyorum. Tesekkurler.
En doğru kararı siz verirsiniz elbette, umarım güzel bir yuvaları olur.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hayırlı olsun, Semiha hocam çok iyi bakacaktır 😊.
@limonpaşabulut sarı kuşun gagası ne alemde acaba? Yem yiyebiliyor mu, son halini görebilir miyiz?

aykutkuzey

Yeni Üye
Merhaba cumartesi günü bir yerde buluşsak alabilirmiyim 4 yaşında oğlum var annesiyle ayrıyız oda bende hayvanları çok seviyoruz kabul ederseniz numaradan ulaşılmarmisiniz lutfen

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba cumartesi günü bir yerde buluşsak alabilirmiyim 4 yaşında oğlum var annesiyle ayrıyız oda bende hayvanları çok seviyoruz kabul ederseniz numaradan ulaşılmarmisiniz lutfen
Kuşlar sahiplendirildi. Yazınızı düzenledim telefon numarası vermek yasaktır. 🖐🏻 Öyle bir durum olursa da dm den ulaşabilirsiniz

Üst Alt