• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2. Kuşu alıştırmakta sorun yaşıyorum

Omerke

Paylaşımcı
Merhaba odama 2. Bir kuş alacağım fakat şöyle bir sorunum var daha önceden de aldım ama 2. Gelen kuş bana alışmak yerine odamdaki sultan papağanına alışıyor sürekli onun yanına gidiyor sultan papağanım bana tamamen alışık ama diğer gelen kuşu nasıl bana bağlı yapabilirim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Farklı odalarda birbirlerini görmeyecek şekilde bakabilirsiniz. Seslerini dâhi duymasalar olur. Aynı odada olunca dikkatini diğer kuşa yöneltir. O şekilde yapabilirsiniz.

Omerke

Paylaşımcı
Farklı odalarda birbirlerini görmeyecek şekilde bakabilirsiniz. Seslerini dâhi duymasalar olur. Aynı odada olunca dikkatini diğer kuşa yöneltir. O şekilde yapabilirsiniz.
O olmaz maalesef aynı odada durmaları gerek

Omerke

Paylaşımcı
Aklıma başka bir şey gelmiyor o seçenekten başka 🫤 farklı fikri olan arkadaşlarım varsa yorum yapacaklardır.
Benim aklıma yeme düşmemiş alsam 5-6 gün el besleme yapsam bana alışır bir daha da beni bırakmaz diye bir fikir geldi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet olabilir. Ama yine diğer kuşla aynı ortamda olacağı için ilgisi yine diğer kuşa kayma ihtimali olabilir. Ben tecrübe etmedim sadece mantık yürüttüm. Tecrübe etmiş arkadaşlarımın yorumları daha doğru olur 😊

Üst Alt