• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 Kuş aynı kafeste olur mu

Furkan82828282

Paylaşımcı
Benim yavrularım var ben normalde 1tane erkek ayırıp kendime konsuturup elime alistiracaktim kardeşim 2 tane ayır abi dedi 2 tane erkek ayirsam aynı kafeste dursa benimle ilgilenir mi yani konuşur mu elime gelir mi yoksa iki kuş bir biriyle mi ilgilenir zormu olur

Son düzenleme:

Sagi

Paylaşımcı
Benim yavrularım var ben normalde 1tane erkek ayırıp kendime konsuturup elime alistiracaktim kardeşim 2 tane ayır abi dedi 2 tane erkek ayirsam aynı kafeste dursa benimle ilgilenir mi yani konuşur mu elime gelir mi yoksa zormu olur
Bence yavru oldukları sürece bir sorun olmaz. Bir de her kuş eğitseniz de konuşmayabilir. İnsanların karakterleri ve yetenek seviyesi farklı olduğu gibi kuşlarda da öyle.

Sagi

Paylaşımcı
Benim yavrularım var ben normalde 1tane erkek ayırıp kendime konsuturup elime alistiracaktim kardeşim 2 tane ayır abi dedi 2 tane erkek ayirsam aynı kafeste dursa benimle ilgilenir mi yani konuşur mu elime gelir mi yoksa zormu olur
Eğer veteriner masrafları ile sıkıntı yaşarsan,petshop yerine güvendiğin bir üreticiden sahiplenmeni öneririm.Daha sağlıklı oluyorlar.Bir de sahiplenmeden önce mutlaka iyice bir araştırma yap.

Furkan82828282

Paylaşımcı
Eğer veteriner masrafları ile sıkıntı yaşarsan,petshop yerine güvendiğin bir üreticiden sahiplenmeni öneririm.Daha sağlıklı oluyorlar.Bir de sahiplenmeden önce mutlaka iyice bir araştırma yap.
Benim yavrularım zaten sahiplenmicem

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İki erkek muhtemelen birbiriyle ilgilenir aynı anda eğitim veremezsiniz 😊