• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 aylık sultan papağanım düz zeminde yürüyemiyor

Byzzz

Yeni Üye
Babam 15 gün önce bir papağan aldı neyse papağanı geçen kafesten çıkardık bize alışsın diye ama şu farkettik papağan sürekli devriliyor yürüyemiyoru uçabiliyor ama kendini duvara çarpıyor düşüyor dedik hani alışık değil o yüzden ama yürümemesi normal değil ilk gördüğümde tırnaklarından dolayı diye düşünmüştüm ama emin olamadım yardımcı olabilir misiniz

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Babam 15 gün önce bir papağan aldı neyse papağanı geçen kafesten çıkardık bize alışsın diye ama şu farkettik papağan sürekli devriliyor yürüyemiyoru uçabiliyor ama kendini duvara çarpıyor düşüyor dedik hani alışık değil o yüzden ama yürümemesi normal değil ilk gördüğümde tırnaklarından dolayı diye düşünmüştüm ama emin olamadım yardımcı olabilir misiniz
Geçmiş olsun, kuşunuz yavru gibi görünüyor ondan kaynaklanıyor olabilir ve fotoğraf yükleyebilirmisiniz bacak ve tırnağın

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Streamable.com üzerinden video görebilir miyiz? Üzerine basamadığı ayağını bi görelim. Tünekte durabiliyor mu, tüneği kavrayabiliyor mu? Geldiğinden beri mi böyle? Normal şekilde ayakta durabiliyor mu veya tek ayağını kaldırıyor mu?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba geçmiş olsun Vitaminsizlikten olabilir, bacaklar dermansız kalır, denge problemi yapar, kanatlıoil d3 temin edin, yanında btAmin forte

Kanatlıoil d3 ( Calsiyum ve fosfor içerir kemik ve kas yapısı içindir)
BtAmin forte (b vitamini kompleksi, tüy kas kemik yapısını destekler)

Byzzz

Yeni Üye
Streamable.com üzerinden video görebilir miyiz? Üzerine basamadığı ayağını bi görelim. Tünekte durabiliyor mu, tüneği kavrayabiliyor mu? Geldiğinden beri mi böyle? Normal şekilde ayakta durabiliyor mu veya tek ayağını kaldırıyor mu?
Merhaba tünekte duruyor telede kagasını takarak duruyor geldiğinden beri böyle bu arada nasıl video atacağımı bilmiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ayak parmak birleşiminden şiş, ağrısı var😔itmeyin zorlamayın, tüneği tutamaz kavrayamaz, muhtemelen incitti bariz belli oluyor şişliği
Voltaren veya dolgit krem alıp kuş gözü kadar sabah akşam sürün, Ağrıyı alır, faydası olur, tünekleri çıkarın yemi suyu kafes dibine indirin, alta yumuşak bireyler serin lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ayak parmak birleşiminden şiş, ağrısı var😔gitmeyin zorlamayın, tüneği tutamaz kavrayamaz, muhtemelen incitti bariz belli oluyor şişliği
Voltaren veya dolgit krem alıp kuş gözü kadar sabah akşam sürün, Ağrıyı alır, faydası olur, tünekleri çıkarın yemi suyu kafes dibine indirin, alta yumuşak bireyler serin lütfen
Kırıkta olabilir parmak rontgen çektirin garanti olsun🤲😔

Üst Alt