• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 aylık sevda papağanım çok ötüyor

Sinotti

Yeni Üye
2 aylık sevda papağanım sabah 6 da ötmeye başlıyor ve tüm ev uyanıyor acaba eve geleli 5 gün oldu diye mi ya da oyuncağı yok diyemi?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Benim oğlumda saat altı buçuk oldu mu ötmeye başlar ama normal bir ötüş değil böyle ateşe atmışsın sanki acı acı bağırıyor 🤭🙂 keyfi her şeyi yerinde ben gittim bir kere yanına o saatte direk örmeyi kesti 😁 fenaligindan yapıyor çıkar beni diyor heralde kafesinden 🙂 dogalarinda var ötmek gün aydınlanmaya başladı mı. Ama sizin yemesi içmesi nasıl daha çok yeni 5 gün olmuş belki onunda etkisi olabilir.

Sinotti

Yeni Üye
Benim oğlumda saat altı buçuk oldu mu ötmeye başlar ama normal bir ötüş değil böyle ateşe atmışsın sanki acı acı bağırıyor 🤭🙂 keyfi her şeyi yerinde ben gittim bir kere yanına o saatte direk örmeyi kesti 😁 fenaligindan yapıyor çıkar beni diyor heralde kafesinden 🙂 dogalarinda var ötmek gün aydınlanmaya başladı mı. Ama sizin yemesi içmesi nasıl daha çok yeni 5 gün olmuş belki onunda etkisi olabilir.
Evet bende de yanına gidince susuyo alışıyor eve galiba ama benden baya bi korkuyo elim kafese yaklaştığında hemen yere atlıyor. Oyuncak alıcam belki geçer.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şuan için o hareketleri yapması çok normal korkması tedirgin olması. Çok yeni çünkü. Zamanla kaybolacaktır 🙂 kuşunuzu ve kafesin düzenini görebilir miyiz

Üst Alt