V vebba Yeni Üye Katılım 30 Haz 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Pazartesi saat 20:43'de #1 Merhaba muhabbet kuşum yaklaşık 2 aydır geceleri ve sabah erken saatlerde nefes alırkenve yemlikten yemek yerken vik vik ses çıkarıyor
Merhaba muhabbet kuşum yaklaşık 2 aydır geceleri ve sabah erken saatlerde nefes alırkenve yemlikten yemek yerken vik vik ses çıkarıyor
Mert G.🥇 Eski Forumcu Kafeskuslarıcom Öğrencisi Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 1,541 Tepkime puanı 359 Puanları 2 Pazartesi saat 20:45'de #2 Merhabalar, streamble.com üzerinden video görebilirmiyiz?
V vebba Yeni Üye Katılım 30 Haz 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Pazartesi saat 20:49'de #3 Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Mert G.🥇 Eski Forumcu Kafeskuslarıcom Öğrencisi Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 1,541 Tepkime puanı 359 Puanları 2 Pazartesi saat 20:58'de #4 Solunumda bir sıkıntı var gibi ve kuyruk sekmesi de var . Oyüzden hocalarım bir görse iyi olur. Ve ben size röntgen çektirmenizi öneririm
Solunumda bir sıkıntı var gibi ve kuyruk sekmesi de var . Oyüzden hocalarım bir görse iyi olur. Ve ben size röntgen çektirmenizi öneririm
V vebba Yeni Üye Katılım 30 Haz 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Pazartesi saat 21:02'de #5 Teşekkür ederim.bu ilaç uygun olur mu acaba 7 gün kullanmamı söyledi bir kuş bakıcısı. Ekli dosyalar 17513064847935299217730724159738.jpg 1.1 MB Görüntüleme: 6
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 19,940 Tepkime puanı 18,646 Puanları 113 Pazartesi saat 21:05'de #6 vebba' Alıntı: Teşekkür ederim.bu ilaç uygun olur mu acaba 7 gün kullanmamı söyledi bir kuş bakıcısı. Genişletmek için tıkla ... Ornithosis için damla ama bana bir tık da kilolu geldi belki hava keselerine baskı da olabilir bence de bir röntgen çektirin derim Ayrıca Neftor da kullanabilirsiniz
vebba' Alıntı: Teşekkür ederim.bu ilaç uygun olur mu acaba 7 gün kullanmamı söyledi bir kuş bakıcısı. Genişletmek için tıkla ... Ornithosis için damla ama bana bir tık da kilolu geldi belki hava keselerine baskı da olabilir bence de bir röntgen çektirin derim Ayrıca Neftor da kullanabilirsiniz
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 19,602 Tepkime puanı 23,803 Puanları 113 Pazartesi saat 22:09'de #7 vebba' Alıntı: Merhaba muhabbet kuşum yaklaşık 2 aydır geceleri ve sabah erken saatlerde nefes alırkenve yemlikten yemek yerken vik vik ses çıkarıyor Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun, mutlaka kanatlı uzmanı görsün Hava kesesi akarı veya solunum yolu enfeksiyonu olabilir
vebba' Alıntı: Merhaba muhabbet kuşum yaklaşık 2 aydır geceleri ve sabah erken saatlerde nefes alırkenve yemlikten yemek yerken vik vik ses çıkarıyor Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun, mutlaka kanatlı uzmanı görsün Hava kesesi akarı veya solunum yolu enfeksiyonu olabilir