• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! 17.Gun Yumurta Hareketli

Betta

Yeni Üye
Tekrar merhaba @Demet bükay Hanım,

Yavrumuz 11 günlük oldu. Bu aşamada anne ve babayi salabilir miyiz? Biraz ucsunlar mutlu olsunlar. Sakıncası var mı bu dönemde?

Teşekkürler.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tekrar merhaba @Demet bükay Hanım,

Yavrumuz 11 günlük oldu. Bu aşamada anne ve babayi salabilir miyiz? Biraz ucsunlar mutlu olsunlar. Sakıncası var mı bu dönemde?

Teşekkürler.
Merhaba maşallah SüphanAllah 😊🤲
Salmasanız daha iyi olur, anne daha çok enerji harcar, kafeste kalsın, az kaldı biraz sabır😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Salatalarını ihmal etmeyin lütfen

Betta

Yeni Üye
Tekrar Merhaba, @Demet bükay

Yavrumuz 23 günlük oldu. Şuan yuvaligi aspur, dal darı koyabilir miyim? Kırmayı öğrenmesi adına.

Teşekkürler.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tekrar Merhaba, @Demet bükay

Yavrumuz 23 günlük oldu. Şuan yuvaligi aspur, dal darı koyabilir miyim? Kırmayı öğrenmesi adına.

Teşekkürler.
Merhaba maşallah SüphanAllah 😊🤲🤲1 adet darı bırakabilirsiniz, dış parazit damlası uyguladınız mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler. Bırakayım o halde 1 adet.
Yok hayır, böyke bir damla yok elimde. 😞
Yakınınızda veteriner malzemesi satan yer varsa oradan da alabilirsiniz
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan bir tanesi yeterlidir
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
♦Vilmectin 6 ay sonra yapılıyor 😊

Betta

Yeni Üye
Merhaba, @Demet bükay Hanım,

Yavru artık 29 günlük oldu yuva kapısına geliyor ama dışarı çıkmıyor, anne ve babada sanki çıkmasın ister gibi önüne geçiyor. Artık yuvadan alıp kafes tabanına ben mi koymaliyim. Yem kırmayı da öğrenmesi için. Nasıl ilerlemeliyim?
. Teşekkürler

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Merhaba, @Demet bükay Hanım,

Yavru artık 29 günlük oldu yuva kapısına geliyor ama dışarı çıkmıyor, anne ve babada sanki çıkmasın ister gibi önüne geçiyor. Artık yuvadan alıp kafes tabanına ben mi koymaliyim. Yem kırmayı da öğrenmesi için. Nasıl ilerlemeliyim?
. Teşekkürler
Zamanı geldiğinde anne baba izin verecektir yuvadan çıkmasına siz müdahale etmeyin lütfen. Yuvaya dal darı koyabilirsiniz oyalanırken kırmayı öğrenirler

Betta

Yeni Üye
Tekrar Merhaba @Demet bükay Hanım,

Artık yavru dışarı çıkmaya başladı 33 günlük oldu. Yalnız disari çıktığında, zaman zaman hirpaliyorlar yavruyu ebeveynleri.

Yanlarında olmadığımda daha sert davranıp zarar verebilirler diye yavruyu başka kafese aldım. Doğru mu yaptım bilmiyorum.

Birde yavruyu ayrı oda da mı tutmaliyim yoksa anne ve babayi görebileceği şekilde aynı odada mı olmalılar?

Teşekkürler.

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi

Artık yavru dışarı çıkmaya başladı 33 günlük oldu. Yalnız disari çıktığında, zaman zaman hirpaliyorlar yavruyu ebeveynleri.

Yanlarında olmadığımda daha sert davranıp zarar verebilirler diye yavruyu başka kafese aldım. Doğru mu yaptım bilmiyorum.

Birde yavruyu ayrı oda da mı tutmaliyim yoksa anne ve babayi görebileceği şekilde aynı odada mı olmalılar?

Teşekkürler.
Yavruyu başka kafese alabilirsiniz aynı odada kalabilir sıkıntı olmaz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Teşekkürler.
Merhaba
Forum Rehberimiz Tuba açıklamış
Sağlıklı büyüsün inşallah 😊🤲