• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴ ￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴ ￴￴￴￴ ￴￴￴￴￴ ￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴ ￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴￴

anonim090786

Yeni Üye
Arkadaşlar önceki o kırmızı dediğim yumurta aslında çıkamamış şuan kontrol ettiğimde öğrendim sesi geliyor sadece küçük bir delik açabilmiş kaç saat içersinde mühadele etmem gerek

-nereden silinecegi için bilmediğim için düzelterek yazıyorum-

Boşuna telaş yaptığımdan düşünemedim bu sabah baktığımda birşey yoktu büyük ihtimalle şimdi çatlatmaya başladı yani umarım öyledir

Son düzenleme:

Alper Resul

Yeni Üye
Eğer hala büyük bir delik yoksa cımbız yardımı ile boş olan kısmından küçük küçük açmasına yardım edebilirsin. Hepsini açma yarısını açıp gerisini yuvaya geri koy

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Eğer kuşun yumurtadan çıkma günü dolmuş ise bir kaç gün daha bekleyin bence. Çıkamaz ise yardım edersiniz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş delik açtıysa 24 saat içinde çıkmazsa ölür. Hava almış artık. Hala ilerleme yoksa yumurtanın boş kısmındaki kabuğu alıp yarısının kabuğunu alabilirsiniz. Korkmayın artık kabuğu kaldırmanız zarar vermez. Asıl müdahale etmezseniz kaybedersiniz.

anonim090786

Yeni Üye
Eğer hala büyük bir delik yoksa cımbız yardımı ile boş olan kısmından küçük küçük açmasına yardım edebilirsin. Hepsini açma yarısını açıp gerisini yuvaya geri koy
Bugün sağlıklı bir şekilde yumurtadan çıkmayı başardı ama verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim yaşar isem öyle bir durum bunu uygulacağım

Üst Alt