• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

14 günlük yavru sultanımızın gagasında büyüyen leke var

İbrahimkoç

Yeni Üye
Merhaba fotosunu attığım yavrum henüz 14 günlük ve yumurtadan çıktığından beri gagasında minik nokta şeklinde leke vardı pek önemsemedik ama leke büyümeye devam ediyor ve etrafında iki tane daha çokta belirgin olmayan leke çıkmaya başladı bir hastalık belirtisi olabilir mi

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anaçların ilk kuluçkası mı?
Bana daha küçükken beslerken zarar vermişler kan toplamış gibi geldi.

İbrahimkoç

Yeni Üye
Hayır 7. Kuluçkası şimdiye kadar hiçbir yavrularına zarar vermediler maşallah çok güzel bakıp büyütüyorlar çok anaç ve babaçlar yavrularına çok düşkünler çok güzel ilgileniyorlar ama bu yavru yumurtadan ilk çıktığı günde vardı leke gittikçe büyüyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Sağlığı yerinde mi peki. Hastalık belirtisi değilde insanlarda nasıl doğum lekesi oluyor onun gibi bir şey olabilir mi acaba.

İbrahimkoç

Yeni Üye
Sağlığı yerinde çok güzelde besleniyor bende sizin gibi doğum lekesi gibi düşündüm ama leke büyüyor ve etrafında da yeni lekeler çıkmaya başladı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Sağlığı yerinde çok güzelde besleniyor bende sizin gibi doğum lekesi gibi düşündüm ama leke büyüyor ve etrafında da yeni lekeler çıkmaya başladı
Gözlemleyin. Belki belli bir zamandan sonra leke büyümesi durur.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bana kan toplama lekesi gibi geldi, rengi daha siyah olsa Allah korusun kara benek derdim ama büyümüş o nedenle kan toplamış olabilir