• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

13 günlük kanaryam

gamzeoguz

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba 13 günlük kanaryam var, 8 gunlukken aldım el beslemesi besliyorum, fakat sürekli mama yemek istiyor, besliyorum 1 saat sonra tekrara mama istiyor mama verene kadar da uyumuyor . Doyduğuna eminim çünkü doyunca direk geri çekilip uykuya dalıyor ama 1 saat sonra bağırmaya başlıyor normal mi acaba

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba görsel eklermisiniz kuşlarda da insanlar gibi bebek olduklarında ilgi yoğun olmalı

fureagle

Aktif Üye
Çok küçükken almışsınız beslemeye.Ben bir kuluçka boyunca hem anne baba hem ben besledim çok ilgilendim ancak evcil olmuyor çok ama çok zor.Artik anne babayı seçmeye anlamaya başlayınca kaçıyorlar.

gamzeoguz

Yeni Üye
Çok küçükken almışsınız beslemeye.Ben bir kuluçka boyunca hem anne baba hem ben besledim çok ilgilendim ancak evcil olmuyor çok ama çok zor.Artik anne babayı seçmeye anlamaya başlayınca kaçıyorlar.
Maalesef alan kişi anne babayı satmış bu elinde kalmış beslersen al dedi bende aldım kiyamam böyle durumlarda hayvanlara , o yüzden ilk defa el besleme kuş yetiştiriyorum ama onun o günden güne gelişimini izlemek mükemmel bir sey, hareketli bir kuş maşallahı var , sadece çok mama istemesi beni korkuttu doymuyor mu acaba diye

fureagle

Aktif Üye
Maalesef alan kişi anne babayı satmış bu elinde kalmış beslersen al dedi bende aldım kiyamam böyle durumlarda hayvanlara , o yüzden ilk defa el besleme kuş yetiştiriyorum ama onun o günden güne gelişimini izlemek mükemmel bir sey, hareketli bir kuş maşallahı var , sadece çok mama istemesi beni korkuttu doymuyor mu acaba diye
Normaldir.Sağlıkla büyür inşAllah.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah. Kanaryanın görselini de eklerseniz memnun oluruz :)

Üst Alt