• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

10 aylık yabani jako alınır mı?

emreadf

Yeni Üye
10 aylık bir yabani jako alıcam eğitirsem el beslemesi gibi mi olur yoksa benden kaçar mı?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Papağanlar hakkında pek bilgim yok ama sabırla ve ilgiyle eğitirseniz size alışır sanırım.

emreadf

Yeni Üye
alsam mı arkadaşlar emin olamadım birkaç kişi daha yazabilir mi ona göre düşüneceğim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
10 aylık kuş artık yavruluktan çıkmış oluyor ama Jako papağanı hakkında benimde bilgim yok. Sadece öngörü bir yorum yavru alınırsa her zaman avantaj olduğunu düşünüyorum. Ama tabikide her canlı ilgi ve sevgiyle eğitilir o ayrı bir mevzu. Daha önce de başka bir üye emin olmamakla birlikte Jako papağanı sahiplenecekti ama almakta emin olamadi eğitim açısından. Daha sonra sahiplenmeye karar verdi aradan üç dört gün geçti ben yapamıyorum egitemiyorum aldığım yere geri vericem dedi. Lütfen öyle bir şey olmasın onlarında duyguları hisleri var. Egitmesi zor olabilir ama imkansız değildir. 🙏🏻 Onlar elimizde oyuncak değil eğitilmesi zor olsa da iyi düşünün taşının ona göre bir karar verin 🙏🏻

Yıldız35

Paylaşımcı
Bence 10 aylik jako üstelik 'yabani' almanızı tavsiye etmem. Zor bir eğitim süreci yaşarsınız geldiği yerden bu yana hala yabani olan bir kuş insana hiç alisamamis 10 aylik bir kuş tavsiye etmem.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Daha küçük bulursanız tabiki daha kolay olur eğitimi ama 10 aylık olduğundan eminseniz o da alınabilir Jako Papağanı 1 yaşına kadar yavru sayılır 😊

Üst Alt