• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

1 Yaşındaki Sultan papağanımın belirtileri

Bilal54

Yeni Üye
1 yaşında erkek bir sultan papağanım var son zamanlarda üstüne rüzgar geliyormuş gibi kafasını sallıyor 2 gündür de aşağıdaki resimlerdeki gibi nerdeyse tamamen sıvı dışkısı oluyor ama bu çok nadir günde 1 kere oluyor onun dışında dışkısı normal. bunun dışında bir de videodaki gibi öğürme haraketi yapıyor bunu 1 aydır maksimum haftada 1 kere yapıyor. yani şöyle ki belirtiler sanıyorum tehlikeli ama çok nadir olduğu için ne yapacağımı bilemedim

Bilal54

Yeni Üye
Bu arada son zamanlarda aşırı fazla tüy döküyor ama sanırım töy dökme zamanı bu yüzden bunu çok takmadım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesinde Girit kum var mı? Sindirim sorunu yaşıyor. Üç.gün üst üste hergün tazeleyerek entrobac probiyotik verin. Ve Girit kum kafesinde sürekli olarak bulunsun.

Bilal54

Yeni Üye
Kafesinde Girit kum var mı? Sindirim sorunu yaşıyor. Üç.gün üst üste hergün tazeleyerek entrobac probiyotik verin. Ve Girit kum kafesinde sürekli olarak bulunsun.
vitasand mineralli kuş kumu ve goldbird kuş vitamini var ayrıca dışkısının son hali bu şekilde. biraz katılaştı ama normalde olduğu gibi yeşil değil.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
vitasand mineralli kuş kumu ve goldbird kuş vitamini var ayrıca dışkısının son hali bu şekilde. biraz katılaştı ama normalde olduğu gibi yeşil değil.
Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin ve BT amin Forte b vitamini kuşunuzun sağlığı için düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Bölünmüş olarakta satılıyor

Bilal54

Yeni Üye
Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin ve BT amin Forte b vitamini kuşunuzun sağlığı için düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Bölünmüş olarakta satılıyor
söylediklerinizi temin ettim nasıl kullanmam gerektiği hakkında yardım edebilir misiniz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba aralarda üçer gün bırakarak linkteki şekillerde kullanabilirsiniz.

Üst Alt