• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

1 yaşındaki erkek muhabbet koşum çok hasta

Candaş

Yeni Üye
40gün önce muhabbet kuşum geceri vik vik ötmeye basladı acı çekiyor gibi lakin hareketliliginde yemesinde bir sorun yoktu.. Hergün kafesini suyunu tazelerim. Suyuna hafta da bir limon damlatırım.. Ötmesi artınca ve burnundan tık tık sesler gelince internetten arastırdım. Sogukalgınlıgı oldıguna kanat getirdim. Tedrodox100mg kapsül tasfiye ettiler. Kapsülü 2 bölerek günde yarım kapsül 5 gün kullandım.
Bu sefer vik vik sesi kesildi ama iyice hareketi kısıtlandı kafesin altına inip kabarmaya başladı ve zayıfladı. Sonra hergün kusmaya başladı köpüklü köpüklü. Hiç bişey yemez oldu. İnternetten arastırdım kursak mantarı kuruluk olduguna kanaat getirdim bütün beriltiler aynıydı.. Mikostatin damla ve triflucan damla aldım.. 5 gündür kullanıyorum. Aynı andada suyuna dyazem 256 probiyotik koyuyorum..

Kuşun kusması geçti ama yine hareketsiz.. Yem biraz yemeye başladı. 5 gün öncesine göre hareketi var. Kuyruğu titriyor yukarı aşagıya.. Ne yapacagımı bilmiyorum kuşumu seviyorum.. Bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim..
Not. Mikostatin sabh aksam 2 damla veriyorum. Triflucan canı günde bir 3damla olarak uyguluyorum.. Bugün mikostatini kesmeyi triflucan a devam etmeyi düşünüyorum..

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Videosu gelmemiş. Stremable.com üzerinden ekleyip linkini buraya atınız lütfen.

Candaş

Yeni Üye
Normalde elime aldımmı avcumu dolduruldu.. Simdi iyice eridi. Kusmaktan tüyleri sertlesti.. Siliyorum ama kendi yammaSı gibi olmuyor.. Bugun birazda iştahlı sanki..

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Stremable.com üzerinden daha net bir video ekleyip linkini buradan paylaşırmısınız ?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Olmuş teşekkürler. Ustalar mutlaka bakacaktır. Takip edin lütfen.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşta kuyruk sekmesi var öyle gördüm ben geçmiş olsun

Üst Alt