• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! 1 yaşında erkek muhabbet kuşumun ishali düzelmiyor

Cipicipi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Kullanılan İlaç
Vitamin ve probiyotik
Merhaba kuşum sürekli ishal yapıyor burada okuduğum bazı bilgilere göre birşeyler yaptım ama hala devam ediyor. İlk başta entrobac ve gervit aldım. Entrobac hafta bir veriyorum, gervite henüz başlamadım. Gold wings young budgies yemi kullanıyorum hiç değiştirmedim. Ancak gözlemlerime göre yemek yedikçe hapşuruyor alerji gibi. Aspur aldım şuan sadece aspur veriyorum biraz toparlanması için şuan 3. Günü. Dışkısı bazen etrafı sulu üstünde beyazı görünüyor. Bazen siyah ve beyazı net görünüyor ancak etrafı sulu. Kuşum çok enerjik ve konuşuyor, ayrıca yuvası kalorifer yanında sıcak tutuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Daha önce yavru kuş yemi kullanıyordum gold wings
Merhaba, versele laga tohum yönünden çok zengindir, tavsiye ederim, yanında yulaf verin doğal probiyotiktir, aspur, ishali önler, kızıldarı iştah açar, bağışıklık güçlenir, takviyelerini de verin, Zeolit tozunu da kullanın, sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah 🤲😊

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Rica Ederim 😇🙏 Günde 1 Kere Sebzesine Ne Seviyorsa Ona Bir Mercimek Tanesi Kadar Serpin. 10 Gün Kullanin Geçmezse Devam Edin. Ben 10 Aydır Her Gün Kullanıyorum. Zararı Olmaz Korkmayın 😇🌸 Geçmiş Olsun

Cipicipi

Yeni Üye
İki gündür zeolit tozu veriyorum havuç seviyor üstüne serpip verdim yiyiyor. Ayrıca ilk defa bt amin vermeye başladım. Sabah uyandığımda dışkısı bu şekildeydi. Sizce ne yapmalıyım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sizce zeolit tozunu nasıl vermeliyim sürekli havuçla vermek zararlı olur mu
Havuç kabız yapabilir sürekli olursa, kızgınlık artırır, başka sebzeye de serpin, sebze ufak olsun ki hepsini yesin, günlük 1 defa mercimek tanesi kadar olacak zeolit tozu

Üst Alt