• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! 1 Çift sevda papağanı bileziksiz

okangs12

Yeni Üye
Merhaba sevda papağanlarımızı 1 yıl önce sevgilim ile beraber beğenip almıştık o zamanlar bilezik önemini bilmiyorduk kayıt altında olması lazımmış galiba şimdi o çiftimizin 5 adet yumurtası oldu ve hepsi de dolu maşallah bu yavruları kayıt altına aldırıp bilezikletmek istiyorum benim olduğuna dair çanakkale de yaşıyorum ne yapmam lazım bilen biri yön gösterirse çok sevinirim yavrular tahmini 10 15 güne çıkmaya başlicak

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bilezik zorunluluğu yurtdışı için gerekli neden bilezikletmek istiyorsunuz ki? Bilezik için de üretici bulup bilezikletebilirsiniz 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğer tkkf bileziği istiyorsanız önce üye olmanız ve sonra bilezik sipariş vermeniz gerekecek yani bu işlemler zaman alacak yetişmez. En iyisi internet üzerinden özel isimli bilezik yaptırıp yavrularınız çıkınca takmanızdır☺👍

okangs12

Yeni Üye
Eğer tkkf bileziği istiyorsanız önce üye olmanız ve sonra bilezik sipariş vermeniz gerekecek yani bu işlemler zaman alacak yetişmez. En iyisi internet üzerinden özel isimli bilezik yaptırıp yavrularınız çıkınca takmanızdır☺👍
ilk tarım bakanlığı tarafından bütün hayvanlar oturduğum yerde toplanıyor ve ceza kesiliyor bileziksiz hayvanlara satış yapmak istenildiği zaman o yüzden bilezikletip adıma alıp kayıt altına alıp satarken sorun çıkmaması için bilezikletmek istiyorum yoksa bana kalsa bende pek umursamıyorum ama ilerde bu yavruları da üretip daha büyük bir aile kurup üretim yapmayı düşünüyorum

okangs12

Yeni Üye
şehmus abi yardımcı olur musun nasıl bir yol izlemem gerkeiyor özelden konuşabilir miyiz numaramı versem beni yönlendirsen tkkf için

Üst Alt