Cxcx Paylaşımcı Katılım 28 Mar 2021 Mesajlar 276 Tepkime puanı 131 Puanları 43 11 Nis 2022 #1 4 yavrumuz vardı birini bugün kaybettim kalan üçüne daha iyi bakmak istiyorum özel bir ilaç vs var mıdır kullanmam gereken?
4 yavrumuz vardı birini bugün kaybettim kalan üçüne daha iyi bakmak istiyorum özel bir ilaç vs var mıdır kullanmam gereken?
Grpet Müdavim Üretici Katılım 4 Nis 2021 Mesajlar 519 Tepkime puanı 1,016 Puanları 93 11 Nis 2022 #2 kayıp nedeni önemli bulaşıcı hastalık mı baska nedenlermi dıskı resmini kusun resmini atarsanız net bisi söylenebilir
kayıp nedeni önemli bulaşıcı hastalık mı baska nedenlermi dıskı resmini kusun resmini atarsanız net bisi söylenebilir
Cxcx Paylaşımcı Katılım 28 Mar 2021 Mesajlar 276 Tepkime puanı 131 Puanları 43 11 Nis 2022 #3 Dışkı resmi yok malesef 4 yavrudan en sakin hareketsiz duran yavruydu birazda şiş gibiydi videodaki en öndeki mavi Bi anda uçtu cama çarptı titreyerek can verdi çok üzgünüm Normal olarak uygulanması gereken bir ilaç ya da vitamin ve söz konusu mudur Watch w1uva7 | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com
Dışkı resmi yok malesef 4 yavrudan en sakin hareketsiz duran yavruydu birazda şiş gibiydi videodaki en öndeki mavi Bi anda uçtu cama çarptı titreyerek can verdi çok üzgünüm Normal olarak uygulanması gereken bir ilaç ya da vitamin ve söz konusu mudur Watch w1uva7 | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com
Cxcx Paylaşımcı Katılım 28 Mar 2021 Mesajlar 276 Tepkime puanı 131 Puanları 43 11 Nis 2022 #4 Yavru 3 kuşa yapılması gereken bir bakım vs hk bilgi rica ediyorum