• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

1 aylık muhabbet kuşu

Zu123

Paylaşımcı
Sağ Uçma tüğleri dökülmüştü şümdide sol uçma tüğleri dökülmeye başlıyor
elimdeki vitaminlerin fotoğraflarınıda attım online dan sipariş verilcek kaliteli vitaminleri bilmiyordum petshopların iyi diye verdiği elimdeki vitaminler var
tüğ tımarının içindeki sarı ve siyah bişiler var fotoğrafta görüldüğü gibi kuşum uçamıyor
Veteriner 1 aydan küçük dediği yavru kuşum 1 haftamız sizce kuşum kaç aylık

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
elimdeki vitaminlerin fotoğraflarınıda attım online dan sipariş verilcek kaliteli vitaminleri bilmiyordum petshopların iyi diye verdiği elimdeki vitaminler var
tüğ tımarının içindeki sarı ve siyah bişiler var fotoğrafta görüldüğü gibi kuşum uçamıyor
Bak ablacım
Kafesin zemini uzun tüyler dolu, kafese yapışık lar son fotoğraf da kuyruklar ve uçuş tüyleri yok
Hepsi çıktı pırıl pırıl
Kuyruğu da düşebilir
Lütfen endişe etme tüy hatası kuşumu da paylaşıyorum bak bakalım nasıl😔🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Vitaminler fayda etmez ablacım hiç boşa verme,
BtAmin forte çok çok iyi gelir haftada 2 defa verirsin
Bağışıklık çok düşük tüy kökleri sağlıksız sağlam değil
Daha dökülür bunun sebebi Vitaminsizlik
2 aylık var kuşun
Lütfen endişe etme, ve zamana bırak🥰🐦🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla yerdeki kuşun kafasımı yok😧
Var🤣🤣🤣🤣 annesi deldi Rif ampul ile 2 haftada düzeldi🤲🤣🤣🤣
1-2 fotoğraf anne yoldu🥰🐦koca kız oldu sahiplendirdim
3-4-5 fotoğraf gelişim aşaması
Maşallah SüphanAllah 🥰🐦🤲Şehmus abisine gitti ve çok sağlıklı

Var🤣🤣🤣🤣 annesi deldi Rif ampul ile 2 haftada düzeldi🤲🤣🤣🤣
1-2 fotoğraf anne yoldu🥰🐦koca kız oldu sahiplendirdim
3-4-5 fotoğraf gelişim aşaması
Maşallah SüphanAllah 🥰🐦🤲Şehmus abisine gitti ve çok sağlıklı
Abla fotoğrafa on kere baktım yanlışmı görüyorum diye çok sevindim sağlıklı olmasına 🌸

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla resme on kere baktım yanlışmı görüyorum diye çok sevindim sağlıklı olmasına 🌸
Yem yerken eğilmiş🥰 deri kısmı gelmiş kameraya, ama çok kötüydü, saniyeler içinde anne çifleşmek için yuvada dövdü, aldım hemen, kursaktan besledim yeme düşmemişti, mavişi de annesi dövmüştü büyüdüler ve yuvadan uçtular çok şükür 💓🐦🤲

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ay abla çok tatlılar yerim ben bunları maşallah inşallah sağlıklı, uzun ömürleri olur bebişlerin 🥰

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sizi anlıyorum tedirginsiniz 🙏 Ancak Demet ablanın paylaştığı bebiş gibi olur tüy hastası olan kuş. Yani sizin normal tüy döneminde ve o petshop vitaminleri inanın işe yaramıyor 🙏 Haftada 2 gün bt amin forte ile bu süreçte çok daha parlak ve güzel tüyleri çıkar 🥰🥰🥰🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ay abla çok tatlılar yerim ben bunları maşallah inşallah sağlıklı, uzun ömürleri olur bebişlerin 🥰
Teşekkür ederim ablacım, minikime akbaba dediler çok üzülmüştüm, dünya güzeli bir prenses oldu 🥰🐦yeni evine gitti kuzum🥰💓oğluşum için ölür dediler kafatası kemiği ortadaydı, yuvalıkta ki fotoğraf kan ve dokunamadığım için henüz 1 damla rif damlatmıştım çok ufaktı oda🥰💓 günde 2 defa kursaktan besledim Şehmus dan sürekli mama istiyordum haftada bitiyordu🥰💓helal hoş olsun🥰💓🐦sevgi emek ister, yürek ister💓🥰oğluşum da Şehmus abisine uçtu şimdilerde baba oldu büyük ihtimalle 🤲💓🥰

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim ablacım, minikime akbaba dediler çok üzülmüştüm, dünya güzeli bir prenses oldu 🥰🐦yeni evine gitti kuzum🥰💓oğluşum için ölür dediler kafatası kemiği ortadaydı, yuvalıkta ki fotoğraf kan ve dokunamadığım için henüz 1 damla rif damlatmıştım çok ufaktı oda🥰💓 günde 2 defa kursaktan besledim Şehmus dan sürekli mama istiyordum haftada bitiyordu🥰💓helal hoş olsun🥰💓🐦sevgi emek ister, yürek ister💓🥰oğluşum da Şehmus abisine uçtu şimdilerde baba oldu büyük ihtimalle 🤲💓🥰
Abla ilgi, bakım, sevgiyle iyileşmeyecek hastalık yok 🥰🥰🥰 Allah sana daima sağlık versin, uzun ömürler versin merhametli ablam benim 🤍🤍🤍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla ilgi, bakım, sevgiyle iyileşmeyecek hastalık yok 🥰🥰🥰 Allah sana daima sağlık versin, uzun ömürler versin merhametli ablam benim 🤍🤍🤍
Teşekkür ediyorum ablacım Rabbim içimize merhamet ve vijdan versin🤲🐦🥰

Üst Alt