Ahmetcan Paylaşımcı Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 336 Tepkime puanı 213 Puanları 43 Yaş 17 23 Kas 2022 #1 Şu an aşırı korkuyorum. Damlalık ile kuşuma Zimec sıktım. Kaç damla olduğunu görmedim sanırım 1 damla damlattim. Zimecin zararı olur mu?
Şu an aşırı korkuyorum. Damlalık ile kuşuma Zimec sıktım. Kaç damla olduğunu görmedim sanırım 1 damla damlattim. Zimecin zararı olur mu?
Ahmetcan Paylaşımcı Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 336 Tepkime puanı 213 Puanları 43 Yaş 17 23 Kas 2022 #2 Annem tutarken anne gelmis mi damla diye sordum eliyle kontrol etti sanırım sıktıgimın bir kısmıda onun eline bulaştı.
Annem tutarken anne gelmis mi damla diye sordum eliyle kontrol etti sanırım sıktıgimın bir kısmıda onun eline bulaştı.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,515 Tepkime puanı 28,966 Puanları 113 Yaş 41 23 Kas 2022 #3 Kuşun hareketlerinde bir sıkıntı var mı? Video yollayın bakalım
Ahmetcan Paylaşımcı Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 336 Tepkime puanı 213 Puanları 43 Yaş 17 23 Kas 2022 #4 Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun hareketlerinde bir sıkıntı var mı? Video yollayın bakalım Genişletmek için tıkla ... Yok hocam hareketleri aynı mamaistten aldığım yemi koydum bugün direk yemeye başladı elimi götürünce kafasını egiyor kasimam için ondan sonra ben gidince ötüyor. Şu anlık haraketler aynı.
Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun hareketlerinde bir sıkıntı var mı? Video yollayın bakalım Genişletmek için tıkla ... Yok hocam hareketleri aynı mamaistten aldığım yemi koydum bugün direk yemeye başladı elimi götürünce kafasını egiyor kasimam için ondan sonra ben gidince ötüyor. Şu anlık haraketler aynı.
Ahmetcan Paylaşımcı Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 336 Tepkime puanı 213 Puanları 43 Yaş 17 24 Kas 2022 #5 Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun hareketlerinde bir sıkıntı var mı? Video yollayın bakalım Genişletmek için tıkla ... Durumu Allah'a şükür çok iyi zaten damlalığa çok ilaç almamıştım. Düşündüğüm gibi olmamış.
Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun hareketlerinde bir sıkıntı var mı? Video yollayın bakalım Genişletmek için tıkla ... Durumu Allah'a şükür çok iyi zaten damlalığa çok ilaç almamıştım. Düşündüğüm gibi olmamış.