• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YİNE :D :( bit sorunu.

fixhel

Aktif Üye
15 güne yakın süre önce vilmectin kullandım ve kafes temizlemeyi bırakmıştım.. bitti sanmıştım taa kii bugüne kadar. bugün tesadüfen bir bit gördüm siyah. neyse ki tam sıcaklar bitiyor biraz biraz ve elimde de vilmectin var. sizin öneriniz nedir nasıl bir süreç izlemem lazım yani .. :((

fixhel

Aktif Üye
ayın 18inde falan yapmıştım vilmectin

fixhel

Aktif Üye
bit türü : kırmızılaşan gece çıkan ***

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İkinci dozu yapın ve yaptıktan 3 gün sonra kafesi virkons ile dezenfekte edin kuşa da banyoluk verin yıkansın

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
15 güne yakın süre önce vilmectin kullandım ve kafes temizlemeyi bırakmıştım.. bitti sanmıştım taa kii bugüne kadar. bugün tesadüfen bir bit gördüm siyah. neyse ki tam sıcaklar bitiyor biraz biraz ve elimde de vilmectin var. sizin öneriniz nedir nasıl bir süreç izlemem lazım yani .. :((
Ayrıca tüm kafes, tünek, suluk, yemlikleri sebacil ile ilaçlayıp balkonda havalandıralım. Suluk ve yemlikleri durulayalım iyice. Kafes ve tünekeler sadece havalansın

redamansy

Aktif Üye
Okaliptüs yaprağı al kafes tabanına koy dış parazit bit pireye bire bir doğal çözüm. Kokusuna gelmiyorlar. Bi de kuşlar da okaliptüs yaprağını kemirip yemeyi çok seviyor solunum yollarını açıyor

fixhel

Aktif Üye
Tesekkurler sebacil alacagim

fixhel

Aktif Üye
Baska kafese gecirdim ve simdi baktim da kirmizi kirmizi bitler var ve siyahlarda

fixhel

Aktif Üye
Ne yapmam lazim bu durumda ? Vilmectin de yaptim bu arada

fixhel

Aktif Üye
2 gun sonra tekrar mi vilmectin yapsam? Biktim cunku cok can sikiyor.

fixhel

Aktif Üye
İkinci dozu yapın ve yaptıktan 3 gün sonra kafesi virkons ile dezenfekte edin kuşa da banyoluk verin yıkansın
satın aldım virkon s ama şu an ( 5. gündeyiz ) hiç gözükmüyorlar 3 4 gündür. 2 3 gece daha bakacağım geceleri. umarım gözükmez. virkon s i ileriye dönük önlem amaçlı eğer çıkarsa hemen bitireyim diye aldım. son kullanma tarihi nedir acaba bunlarda

Ekli dosyalar