• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Ücretsiz dişi muhabbet kuşu

Doğukan G.

Aktif Üye
Sevda papağanımdan dolayı ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. Sürekli kovalayıp, ısırmaya çalıştığından dolayı (2 kez ayağını delip kanattı) ve evin hiçbir yerinde barındırmak istemediği için ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. İstanbul Esenyurt da olan varsa özelden ulaşabilirse sevinirim.

Ekli dosyalar

rilish26

Müdavim
Konudan bağımsız kafes düzeninizi atar mısınız baya güzel gözüküyor. Ben de bir düzenlemek istiyorum fikir olsun

Kuşa çok üzüldüm size alışmıştır gittiği yerde yabancılık çekebilir. Başka bir kafese koysanız ayrı ayrı dışarı çıkarsanız aslında çokta güzel 😔

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Siz yinede dikkat edebilirseniz bence hiç sahiplendirmeyiniz benimki de muhabbetlerin yanına gidip fırsat kolluyor her salmada başında bekliyorum o da 15 kuşun koruyorum bir oraya bir oraya gidip direkt ayaklarını görünce ısırıyor 1 saniye ısırsa bile orta hasarlı yara açıyor ayakta

dwasshi

Yeni Üye
Ben sahiplenmek isterim, numaranızı verirseniz detayları konuşabiliriz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben sahiplenmek isterim, numaranızı verirseniz detayları konuşabiliriz
😩 istanbuldaysan bana özelden ulaş engelli yardıma muhtaç kuşlar var sahiplerindiririm👍Durumunuzu bir görüşelim. Konuların altına yazıp durma 👍

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Sevda papağanımdan dolayı ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. Sürekli kovalayıp, ısırmaya çalıştığından dolayı (2 kez ayağını delip kanattı) ve evin hiçbir yerinde barındırmak istemediği için ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. İstanbul Esenyurt da olan varsa özelden ulaşabilirse sevinirim.
Merhaba kuş duruyorsa sahiplenebilirim İstanbuldayım Küçükçekmecedeyim 2 kuşum var bizimkilere arkadaş olur 😊

Üst Alt