• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım erkekmi dişimi

ahmeto

Yeni Üye
Papağanım dişimi erkekmi nasıl öğrenebilirim

ahmeto

Yeni Üye
Yükledim melodiyi sabahları yapıyordu artık hiç yapmıyor eve alışamadı herlade şuan elimi 1 defa ısırdıktan sonra kafasına kadar sevdiriyor

mortsvivants

Tutkulu
Ben de erkek diyorum. Elinize alışması için bir hafta kafes içinden daldarı ya da sevebileceği sebze uzatın. Sevdiriyor demişsiniz zaten, ilginizle zamanla daha da alışacaktır. Takviyelerini veriyor musunuz?

ahmeto

Yeni Üye
Ben de erkek diyorum. Elinize alışması için bir hafta kafes içinden daldarı ya da sevebileceği sebze uzatın. Sevdiriyor demişsiniz zaten, ilginizle zamanla daha da alışacaktır. Takviyelerini veriyor musunuz?
Hic gerek yok bence 3 günde alıştı avcumda kafasını kaşıttırıyor öpücük veriyor ama azda güvensizlik var kafesine girdiği zaman zar zor çıkıyor çok kötü ısırıyor

ahmeto

Yeni Üye
Takviye suyuna multi vitamin var 100 ml suya 10 damla döküyorum a d3 e b1 b2 b3 b5 b6 b9 b12 c k3 h2 kalsiyum birde önüne haşlanmış mış yumurtanın sarısını hafifçe ıslatıp ezip veriyorum

mortsvivants

Tutkulu
Hic gerek yok bence 3 günde alıştı avcumda kafasını kaşıttırıyor öpücük veriyor ama azda güvensizlik var kafesine girdiği zaman zar zor çıkıyor çok kötü ısırıyor
Siz bilirsin alışmadı çok ısırıyor demişsiniz, bahsettiğim de buna yönelik bir öneriydi. Mümkünse kullandığınız multivitamin fotoğrafını ekler misiniz ya da ürünün adı nedir?

mortsvivants

Tutkulu
Bunu kullanıyorum
Daha etkili takviye kullanmanız iyi olacaktır. Multivitamin için Gervit-w kullanmanızı öneririm, daha kalitelidir. Aşağıdaki yazıda rutin takviyeleri inceleyebilir, mamaist'ten bölünmüş olarak satın alabilirsiniz.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Erkek, yukarıdaki takviyeler daha iyi olacaktır miniğe 😊