• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sultan papağanım dışkısı hakkında

Gzmdrn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal ve titreme
merhaba 2 adet sultan papağanım var. 4 saatlik bir yolculuk yaptık. Dişi olan kuşum yolculukta ve orada geçen 3 günde çok stres yaptı. Şu an evimizdeyiz 2 gündür ancak arada titremesi var ve dışkısı ishal gibi entrobac verdiğim halde. Sizin görüşleriniz nedir? Ciddi bir durumu var mıdır

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Ortam değişikliğinden Olmuştur. İlgilenin Bol Bol. Probiyotik'i 3 Gün Kullanin. Ek Gıda Vermeyin.

Gzmdrn

Yeni Üye
Teşekkür ederim. Suyu çok az içiyor. Bugün 3.gün probiyotikte ama su içtiğini çok görmüyorum. Sürekli seviyorum diğer kuş yem yerken hep rahatsız ediyor diye alıp kendim yemini yediriyorum aç kalmasın diye. Eğer hasta ise çok üzülürüm. Aç kalmıyor ama suyu az içiyor.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Suyu çok az içiyor. Bugün 3.gün probiyotikte ama su içtiğini çok görmüyorum. Sürekli seviyorum diğer kuş yem yerken hep rahatsız ediyor diye alıp kendim yemini yediriyorum aç kalmasın diye. Eğer hasta ise çok üzülürüm. Aç kalmıyor ama suyu az içiyor.
Yarın tekrar dıskı görelim

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Rica Ederim Geçmiş Olsun. Yedek Kafeniz Varsa Bir süre Ayirsaniz Daha İyi Olur. Beraber Uçsunlar Kafesleri Ayrı Olsun. Sulugu Siz Uzatın O Şekilde de İçer 🌸

Gzmdrn

Yeni Üye
Yedek kafesimiz yok malesef. Diğer kuşum bu kuşumuzu aldığımız an kıyamet kopartıyor zaten ayırsam bu sefer diğeri strese girer diye düşünüyorum. Suyu şırınga ile versek bir sorun olmaz değil mi

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Yedek kafesimiz yok malesef. Diğer kuşum bu kuşumuzu aldığımız an kıyamet kopartıyor zaten ayırsam bu sefer diğeri strese girer diye düşünüyorum. Suyu şırınga ile versek bir sorun olmaz değil mi
Anladım. Takip Edin Bir Süre. Verebilirsiniz Sorun Olmaz

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Zeolit Var mı elinizde. Hafif Lekeli Dışkısı.

Üst Alt