• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanı Avromec

Dmkkk

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce sultan papağanımda güvercin sineği gördüm. Sineği öldürdüm ama başka sinek var mı bilmiyorum. Buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle parazit için veterinerden bir ilaç aldım. Veterinerden Vilmectin isimli parazit ilacı istedim. Veteriner avromec isimli ilacı kullandığını bu ilaçla Vilmectin ile aynı olduğunu söyledi ve Avromec verdi. Veteriner ensesine 1 damla uygulayın dedi. Bunu sultan papağanı için kullanmam uygun mudur ilçede yaşıyorum ve kanatlı hayvan konusunda iyi bir veteriner yok burada. O yüzden ne olur ne olmaz tecrübelerinize danışmak istedim. Cevap verirseniz çok memnun olurum.

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba hepsinin etken maddesi aynıdır yani hepsinin etken maddesi Ivermectındır. Kullanabilirsiniz. 😇

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce sultan papağanımda güvercin sineği gördüm. Sineği öldürdüm ama başka sinek var mı bilmiyorum. Buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle parazit için veterinerden bir ilaç aldım. Veterinerden Vilmectin isimli parazit ilacı istedim. Veteriner avromec isimli ilacı kullandığını bu ilaçla Vilmectin ile aynı olduğunu söyledi ve Avromec verdi. Veteriner ensesine 1 damla uygulayın dedi. Bunu sultan papağanı için kullanmam uygun mudur ilçede yaşıyorum ve kanatlı hayvan konusunda iyi bir veteriner yok burada. O yüzden ne olur ne olmaz tecrübelerinize danışmak istedim. Cevap verirseniz çok memnun olurum.
Merhaba Ezgi hocam yazmış İvermectin etkin maddesi 👍
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlar aynıdır
Başka kuş varsa onada uygulayın lütfen
Rutin olarak yapılmalıdır
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
3 gün su deymesin

Üst Alt