• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Parmağıma alınca deli gibi ısırmaya başlıyor

ErdemK

Yeni Üye
3 aylık bir muhabbet kuşu sahiplendim daha önce bakmamıştım kafesin içinde parmağıma alıştırdım daha sonra yavaş yavaş dışarı çıkarmaya başladım parmağıma ilk alışmaya başladığında problem yoktu ama birden parmağıma aldığım zaman eğilip üzerinde olduğu parmağı ısırmaya tutup çekmeye başladı. Korkudan yapıyor desem korku gibi de değil bayağı sakin bi şekilde eğilip koparmaya çalışıyor. Nedendir sizce güvenini kaybetmiş olabilir miyim kaybettiysem de nasıl geri kazanırım dışarı çıkardığımda biraz uçup konuyor sonra parmağıma gelmeyi de reddediyor.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
3 aylık bir muhabbet kuşu sahiplendim daha önce bakmamıştım kafesin içinde parmağıma alıştırdım daha sonra yavaş yavaş dışarı çıkarmaya başladım parmağıma ilk alışmaya başladığında problem yoktu ama birden parmağıma aldığım zaman eğilip üzerinde olduğu parmağı ısırmaya tutup çekmeye başladı. Korkudan yapıyor desem korku gibi de değil bayağı sakin bi şekilde eğilip koparmaya çalışıyor. Nedendir sizce güvenini kaybetmiş olabilir miyim kaybettiysem de nasıl geri kazanırım dışarı çıkardığımda biraz uçup konuyor sonra parmağıma gelmeyi de reddediyor.
Merhaba Korkudan Değil Oyun Yapıyor. Benim Evladimda Bebekken Böyleydi. Bütün Parmağımdaki Etlerimi Koparırdi. Ama Bana Guveni sonsuz. 🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba parmağı değil kolunuzu uzatın
Bazı kuşlar parmağı tehdit olarak görürler

Üst Alt