• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşumun kanatları titriyor.

mslm93

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Titreme
Hastalık Belirti Tarihi
24 May 2026
Dişi muhabbet kuşumun kanatları bu şekilde açık duruyor. Ev ısısı güzel sıcak değil yanındaki erkekte böyle bir durum yok. Kanatları böyle birde titreme oluyo ilginç bi şekilde dışkısı normal yemesi de normal.
Titremesi bu şekilde.

Ekli dosyalar

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Dişi muhabbet kuşumun kanatları bu şekilde açık duruyor. Ev ısısı güzel sıcak değil yanındaki erkekte böyle bir durum yok. Kanatları böyle birde titreme oluyo ilginç bi şekilde dışkısı normal yemesi de normal.
Titremesi bu şekilde.
Daha yavru olduğu için vücut ısısı yeterli gelmiyor olabilir röhnfried b forte vitaminini kullanmanızı tavsiye ederim ekstra tavsiyeler için diğer hocalarım yorum yapacaktır 🙏🏻

mslm93

Yeni Üye
Daha yavru olduğu için vücut ısısı yeterli gelmiyor olabilir röhnfried b forte vitaminini kullanmanızı tavsiye ederim ekstra tavsiyeler için diğer hocalarım yorum yapacaktır 🙏🏻
Teşekkürler, belirtilen takviyeleri kullanıyorum rutin olarak

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Titremesi bu şekilde.
Titreme normal değil, gün içinde ne yedi?
Dışkılarda siyahlaşma var mı?
Muz yedirin ve suyuna 3 gün üst üste probiyotik katın lütfen

mslm93

Yeni Üye
Titreme normal değil, gün içinde ne yedi?
Dışkılarda siyahlaşma var mı?
Muz yedirin ve suyuna 3 gün üst üste probiyotik katın lütfen
Kafesindeki yemlerden yedi.gold wings yem kullanıyoru. Diğer kuşta problem yok. Kafeste grit kumu , mineral blok, gaga taşı ve kalamar kemiği var onlardan tüketti gün içinde.bunlardan ekstra öyle yoğun tüketim görmedim. Ekstra birşey yemedi. Dışkı normal sadece uçuştan sonra gelince bi kaç kez sulu dışkı yaptı sonra normale döndü.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kafesindeki yemlerden yedi.gold wings yem kullanıyoru. Diğer kuşta problem yok. Kafeste grit kumu , mineral blok, gaga taşı ve kalamar kemiği var onlardan tüketti gün içinde.bunlardan ekstra öyle yoğun tüketim görmedim. Ekstra birşey yemedi. Dışkı normal sadece uçuştan sonra gelince bi kaç kez sulu dışkı yaptı sonra normale döndü.
Ev içinde birşey yemiş olabilir, muz varsa verin antioksidandır zehirlenme belirtisi veriyor, çiçek var mı odanızda?

mslm93

Yeni Üye
Ev içinde birşey yemiş olabilir, muz varsa verin antioksidandır zehirlenme belirtisi veriyor, çiçek var mı odanızda?
Yok evde çiçek . Birde kuş yeni geldi iki gündür diğer kuşla aynı kafeste. Bir bucuk haftadır bizle iki gündür de diğeriyle aynı kafeste.Şunu farkettim ben yaklaşınca yapıyor bunu, uzaktan izliyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Korkudan
Yok evde çiçek . Birde kuş yeni geldi iki gündür diğer kuşla aynı kafeste. Bir bucuk haftadır bizle iki gündür de diğeriyle aynı kafeste.Şunu farkettim ben yaklaşınca yapıyor bunu, uzaktan izliyorum
Korkudan yapıyor o zaman streste de yaparlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zamanla düzelir güvenmesi gerekli

Üst Alt