• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun ayağındaki sorun

burakdalbudak

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar,

Muhabbet kuşum kuluçkadaki çiftimin kafesine gitmeyi nedense çok istiyor. En sonunda dişi kafesin içinden ayağını kaptı 3 gün önceydi bu durum ve sürekli ayağıyla oynuyor büyük bir problem var mıdır sizce? Sol ayağı tam kavrarken diğer ayağı tam kavrayamıyor gibi geçer dedim fakat üzülüyorum artık onu tek ayak üstünde görünce ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz? 🥺

burakdalbudak

Paylaşımcı
Birde tüylerinde hala sorun yaşamaktayım. Mama hayatta yemiyor yumurta vs. Hiçbirşey ağzına sürmüyor sadece yemini yiyor. Serumdan ilaç yaptım haftada 2 kere onu veriyorum suyuyla birlikte ondan önce b vitamini kullanıyordum ama 1 aylıkken çok güzel uçabilen kuş elimden uçmaya başladığı zaman sadece aşağı gidiyor yukarı gidemiyor. Bu tüy sorunu da 2. Ayda başlamıştı ve 8 aylık olucak hala devam etmekte. Petshopa sorayım dedim var mı bildiği diye çok fazla yaşamaz dedi bendekilerde ölüyor zaten dedi. Moralimi bozdu açıkçası aspur, yulaf, vitamin hiçbir işe yaramıyor.

burakdalbudak

Paylaşımcı
Kuluçkadan çıkan yavrulardan erkek olursa eğer alıp yanına koymayı düşünüyorum. Artık petshop vs. Güvenim kalmadı. Bakalım sağlık olsun çok teşekkürler 🙂

Üst Alt