• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşumu yanımda götürebilirmiyim

Ali DEMİR

Aktif Üye
Evet eve döndüğünüz de eski neşesi devam eder. Yolculuk yorgunluğu ister istemez onlarda da oluyor ancak ev kendi ortamı olduğu için daha çabuk atlatır.
Şuan başka ev başka kafeste.. Pazartesi gecesi döneceğiz gece yolculugu olacak sorun olmaz demi gündüz bileti bulamadık 😭

Ali DEMİR

Aktif Üye
Dönüşte gece yolculugu yapacağız ve şuan başka evde başka kafeste olduğumuz içinmi boyle ve gece yolculugunda sorun olmaz degilmi

cimennnn

Tutkulu
Gece yolculuğu da bir sıkıntı olmaz ama kutu yerine bir petshoptan taşıma çantası alma durumunuz varsa alsanız. Kuş zaten strese giriyor bir de kapalı hiç birşey göremeden sallanıp durdukça daha da strese giriyor.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bir kaç gün için kuşu yormamanız daha uygun olurdu. Yemini suyunu ayarlayıp komşuya anahtar bıtaksaydınız yada başkasına emanet etseydiniz keşke. Kısa süreli yolculuklarda ben yolculuk önermiyorum şahsen.

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
@Demet bükay @Burçak A. Sorun olurmu gece yolculuğunda
Gece yolculuğu sorun olmaz ancak taşıma çantası temin etmeniz daha iyi olur diye size söylenmiş,tekrar tekrar yazarak diğer canların görülmesini yavaşlatıyorsunuz.Gece üşümemesine dikkat edin,taşıma çantası temin edin.Kendi evinize geldiğinizde alışkın olduğu ortamda olduğu için rahatlayacaktır.Ama tekrar söylüyorum kutu yerine taşıma çantası çok daha iyi olur...

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İlgi çekmeye çalışıyor dışarı çıkmak istiyor. Ortam uygunsa kafesten çıkartın.

Ali DEMİR

Aktif Üye
Açtım şuan iyi, açtığım zaman evimize dönünce aynı şekil devam eder demi buraya alışıp evi yabancılamasın

Üst Alt