Veterinere götürüyorum normalde 5 gün boyunca kullanmam için kırmızı bi ilaç verdiler ama bugün anormal bişey yaşadım dışkıda kan vardı bi sefer daha yaşamıştım yakın zamanda yoğun bakıma koymuşlardı kuşu sabah ilk iş veyerinere götürcem ama neden kan aktığını bilen varmı
Veterinere götürüyorum normalde 5 gün boyunca kullanmam için kırmızı bi ilaç verdiler ama bugün anormal bişey yaşadım dışkıda kan vardı bi sefer daha yaşamıştım yakın zamanda yoğun bakıma koymuşlardı kuşu sabah ilk iş veyerinere götürcem ama neden kan aktığını bilen varmıEkli dosyayı görüntüle 30035
veterinere götürdüm onlar elinden geleni yapmış bizi bi üniversiteye gönderdiler ve hazır kuş maması verdiler su koyuyorum ama şırıngadan geçmiyor ne yapabilirim sizce acaba suyu falanmı az koyuyorum kıvamı nasıl olmalı
veterinere götürdüm onlar elinden geleni yapmış bizi bi üniversiteye gönderdiler ve hazır kuş maması verdiler su koyuyorum ama şırıngadan geçmiyor ne yapabilirim sizce acaba suyu falanmı az koyuyorum kıvamı nasıl olmalı
Tedavi sürecini anlatayım 1 aydır kuşu veterinere götürüyordum birsürü vitamin vs verdiler ilk 3 gün multivitamin verdik toparlarmı diye toparlamadı soluk borusu iltihabı vardı 8 gün antibiyotik + multivitamin verdiler ondan sonra 5 gün c vitamini verdiler o hastalıgı iyileşmiş ama bu sefer galiba bağırsaklarında sorun olmuş kuş isal olmuş f isimli bağışıklık düzenleyici ve probiyotik verdiler 3 gün kullandım 2 gün öncede f ve ı yazan vitaminlerden verdiler normalde 1 hafta kullancaktım ama bugün dışkısında kan gördüm poposundan kan akıyodu hemen götürdüm toplamda 5 damla falan kan aktı onlarda kuşu yoğun bakıma aldılar oksijen vs verdiler bugün götürdüğümde ise veteriner üniversiteye egzotik hayvanlar bölümüne götür dedi onların yeterli bilgisi yokmuş galiba
Arkadaşlar Limon dün öldü kuşu 1 aydır veterinere götürüyordum herşeyi yaptım en son kuş üniversiteye gitmesi gerekiyomuş dediler dün baktıgımda kuş yerde ters hareketsiz duruyordu elimden geleni yaptım veterinere götürdüm yem verdim yemeye zorladım sürekli agzına sulugunu yaklaştırıyodum ama olmadı yardımlarınız için teşekkürler hepinizi seviyorum <3