Şuanda bi sorunu gözükmüyor. Tüy döneminde olduğu için tüyleri ile uğraşıyor.Dışkısı için dün akşamdan peçete koymuştum.Dışkısında bütün yem var. Fazla sulu.Ama isterseniz yeniden peçete koyabilirim. Bide sabah hapşuruyodu
Dışkılar istenilen düzeyde değil. Ayrıca dışkı da bütün yem süreklilik arz ederse sindirim de yada başka bir soruna işaret ediyor olabilir. Probiyotiğinizin markası nedir
Gold wings iyidir bende kullandım da neden yavru yemi aldınız ki. Çocuğun tedavisi bitince üç veya dört gün arka arkaya suyu tazeleyerek entrobac veriniz. Yarım suluğa mercimek tanesi kadar yani çay kaşığı ucuyla ekleyiniz.
Gold wings iyidir bende kullandım da neden yavru yemi aldınız ki. Çocuğun tedavisi bitince üç veya dört gün arka arkaya suyu tazeleyerek entrobac veriniz. Yarım suluğa mercimek tanesi kadar yani çay kaşığı ucuyla ekleyiniz.
Bazen antibiyotik ile probiyotik aynı anda verilebiliyor bazen de tedavi bitimi sonrası. Başlayın tedaviye tedavi sonrası probiyotik takviyesi yapın. Yada hekiminiz nasıl dediyse o şekilde ilerleyin.