• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum böyle ayağını haraket ettiremiyor

sanslidostlar

Aktif Üye
Muhabbet kuşum 8 yaşında. Bu sene kemik kanseri teşhisi kondu. Bir kaç aydır ağrı kesici ilaçlarını alıyor. Son bir haftadır çok enerjikti mamalarını hep yere atıyordu, altındaki kağıdı yırtıyordu vs.. Bugün çok halsizdi hep uyudu KABARIK bir şekilde. Ve ayağı tünekte normal durmuyordu video da görürsünüz. Şimdi tünedi bir yere orda duruyor ele de gelmek istemiyor ısırmaya çalışıyor, ayağını kafesin demirine dayadı en son. ve sürekli uyuyor. NOLUR yardım edin :((( Watch unnamed | Streamable

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum 8 yaşında. Bu sene kemik kanseri teşhisi kondu. Bir kaç aydır ağrı kesici ilaçlarını alıyor. Son bir haftadır çok enerjikti mamalarını hep yere atıyordu, altındaki kağıdı yırtıyordu vs.. Bugün çok halsizdi hep uyudu KABARIK bir şekilde. Ve ayağı tünekte normal durmuyordu video da görürsünüz. Şimdi tünedi bir yere orda duruyor ele de gelmek istemiyor ısırmaya çalışıyor, ayağını kafesin demirine dayadı en son. ve sürekli uyuyor. NOLUR yardım edin :((( Watch unnamed | Streamable
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah🤲🤲
Dişi mi net belli olmuyor, yumurta olabilir mi?
Ağrıdan kaynaklı da bacağını kaldırabilir, ilaçlarını verdiniz mi?
Tüneği çıkarsanız zemine yer yapsanız bacağını daha rahat uzatır 🤲🤲

sanslidostlar

Aktif Üye
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah🤲🤲
Dişi mi net belli olmuyor, yumurta olabilir mi?
Ağrıdan kaynaklı da bacağını kaldırabilir, ilaçlarını verdiniz mi?
Tüneği çıkarsanız zemine yer yapsanız bacağını daha rahat uzatır 🤲🤲
Merhaba evet dişi ama 8 yıldır hiç yumurtlamadı. Bugünlük de ağrı kesici ilaçlarını verdim. Tüneğini çıkardım, yere yumusak bir tshirt serdim fakat yerde durmuyor, yukarı tırmanıyor parmaklıklara :(

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba evet dişi ama 8 yıldır hiç yumurtlamadı. Bugünlük de ağrı kesici ilaçlarını verdim. Tüneğini çıkardım, yere yumusak bir tshirt serdim fakat yerde durmuyor, yukarı tırmanıyor parmaklıklara :(
Verilen ilaçlar hormonları tetikler, yumurta varsa bası yapar sinirlere ve ayağı sürekli kaldırıp indirebilir
Popo kontrolü yapın lütfen müsait olunca
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen

sanslidostlar

Aktif Üye
Verilen ilaçlar hormonları tetikler, yumurta varsa bası yapar sinirlere ve ayağı sürekli kaldırıp indirebilir
Popo kontrolü yapın lütfen müsait olunca
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen
ama ayağında sıkıntı varmış gibi çok belli yani.. fotoları atıyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba başka bir veteriner hekime gidip röntgen çektirin, sıkışma yaşıyor da olabilir, başka bir sorunu da olabilir ve ağrısı çok fazla lütfen götürün 🙏🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Üst Alt