• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşum aşırı derecede ishal

mysteriostone

Yeni Üye
çekoslavak erkek muhabbet kuşum aşırı derecede ishal ne zamandır böyle bilmiyorum ancak daha yeni fark ettim ne yapmam gerek birde sorun nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim (düzenleme : herhangi bir rahatsızlığı veya halsizliği yok) WhatsApp Image 2025-11-28 at 23.30.00.jpeg WhatsApp Image 2025-11-28 at 23.30.00 (1).jpeg

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Öncelikle Probiyotik Verin 3 4 Gün Üst Üste. Sonra diski Fotoğraflarını Ekleyin Tekrar Bakalım. Yine Geçmezse Hekim Önerelim Size. Analiz Yapılması Lazım.

mysteriostone

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Öncelikle Probiyotik Verin 3 4 Gün Üst Üste. Sonra diski Fotoğraflarını Ekleyin Tekrar Bakalım. Yine Geçmezse Hekim Önerelim Size. Analiz Yapılması Lazım.
teşekkür ederim önerebileceğiniz bir probiyotik markası varmı veya bi petshop arkadaşımdan sarımsaklı su vermemi önerdi sizce vermelimiyim.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
teşekkür ederim önerebileceğiniz bir probiyotik markası varmı veya bi petshop arkadaşımdan sarımsaklı su vermemi önerdi sizce vermelimiyim.
Entrobac, Prozim Plus İkisinden Biri Olabilir. Ama Siz Prozim Alin. Mamaist.comdan Alabilirsiniz..

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Son olarak ne yedi beslenme düzeni nedir elinizde kullandığınız takviyeler var mı? Sarımsaklı su vermeyin linkini vereceğim konuda ki ürünleri temin edip düzenli kullanın.

mysteriostone

Yeni Üye
Son olarak ne yedi beslenme düzeni nedir elinizde kullandığınız takviyeler var mı? Sarımsaklı su vermeyin linkini vereceğim konuda ki ürünleri temin edip düzenli kullanın.

normal yem verdim epeydir kum vesaire vermiyordum suyuna multivitamin damlatıyorum onun haricinde mineral taşı var kafeste bide kafesteki dışkıları normal yanlızca elime aldığımda bu şekilde bir dışkı yaptı

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Siz yine de kafes tabanına beyaz peçete serip güncel 4 5 dışkı olunca resmini eklermisiniz. Ayrıca Grit kum mutlaka kafesinde olsun.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben de bakteriyel enfeksiyon olduğunu düşünüyorum şimdilik yarım çay kaşığı kekiği demleyin ılıyınca suluğuna koyun içsin ☺

Üst Alt