elfsoy
Yeni Üye
tamam süpertecrübenin önemi işte. o zaman kafesleri değiştirmej gibi bir topa girmiyorum bu hareket normalse. bu arada ilk kez düzgün bir buğday çimlendirme yapabildim sanırım. 1 gün suda beklettim 1 gün de kapta sadece üzerine peçete serip nemlendirerek beklettim. ortam karanlıktı fakat kabın ağzı açıktı. bin türlü yol denedim sonucu pamuk pamuk olmayan tek yol bu oldu. @Şahin_tutuş @Demet bükay çimlendirme konusunda sizlerin başını çok şişirdim o yüzden size de atmak istedim umarım olmuştur. 5 dakika da sirkeli suda beklettim işe giderken acelem vardı daha uzun tutamadım sorun olmaz diye düşünüyorum.
Merhaba çimlenmiş bugdayları bu şekilde mi veriyorsunuztamam süpertecrübenin önemi işte. o zaman kafesleri değiştirmej gibi bir topa girmiyorum bu hareket normalse. bu arada ilk kez düzgün bir buğday çimlendirme yapabildim sanırım. 1 gün suda beklettim 1 gün de kapta sadece üzerine peçete serip nemlendirerek beklettim. ortam karanlıktı fakat kabın ağzı açıktı. bin türlü yol denedim sonucu pamuk pamuk olmayan tek yol bu oldu. @Şahin_tutuş @Demet bükay çimlendirme konusunda sizlerin başını çok şişirdim o yüzden size de atmak istedim umarım olmuştur. 5 dakika da sirkeli suda beklettim işe giderken acelem vardı daha uzun tutamadım sorun olmaz diye düşünüyorum.