Maşallah çok güzeller. Benim çöpçülerde akvaryum içindeki çömlekte toplanıyorlardı. Bu tür balıkları ilk defa gördüm içindeBeslediğim nadir tür maymun kafa cichlidlerden bir iki kare paylaşmak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 1541Ekli dosyayı görüntüle 1542Ekli dosyayı görüntüle 1543
Yavrusuna bakan balık maşallahBunlar nadir tür üretimini yapmaktayım uzun süredir 50 damızlık mevcut eş olup yavruya bakan bir tür![]()
Proje var ama benim haberim yok vay beAbim şu işlermi süreci bir atlatsam inşallah akılımfa var birşeylerAman kimse duymasın projeler mevcut
![]()
Maşallah çok güzeller. Maymun kafalara bayıldım.2. Fotoda Dikkatli küpün içine bakılırsa yavruları da görülür. @MERVE hanım bir kaç kare daha paylaştım teşekkür ederimSarı olanlar leleupi adında bir tür...Ekli dosyayı görüntüle 1544Ekli dosyayı görüntüle 1545Ekli dosyayı görüntüle 1546
İlerde inşaallah olur. Balık kuşa göre çok zorAbi vereyim yavrulardan ,Beslemek isteyene yavru hediye edebilirim.Amaç maymun kafa yaygınlaşsın çok az beslenen nadir tür.Teşekkürler...