5 gun once ense damlasi yapildi rif kullaniyorum vitaminleri veriliyor fakat kasinmasi bir turlu gecmedi her gun banyo yaptirsan sakincasi olur mu birde damlayi 10 gunden once tekrarlarsak sikinti olur mu
Merhaba Demet hanim 7 gun gecti ve bugun tekrar damlattim damla cok kucuk geldigi icin 1 damla daha damlattim sorun olur mu acaba birde bu aralar dal dari haric yemini yemiyor sebze neyve denedik yine yemedi zayifladi biraz bu durum bizi uzuyor
İkinci damlaya gerek yoktu aslında 1 damla yeterli olurdu.Aç kalmasın yeter bağışıklığı yüksek tutun,parazit riski gidince rahat rahat yer yemini inşallah.Tünekler kumlu tünek denilenden mi tam anlayamadım öyleyse ayak altını aşındırır,yara yapar bilginiz olsun.
Merhaba Demet hanim Ekli dosyayı görüntüle 97697Ekli dosyayı görüntüle 976987 gun gecti ve bugun tekrar damlattim damla cok kucuk geldigi icin 1 damla daha damlattim sorun olur mu acaba birde bu aralar dal dari haric yemini yemiyor sebze neyve denedik yine yemedi zayifladi biraz bu durum bizi uzuyor
Merhaba Hilye hocamız haklı bağışıklık sistemini üst seviyede tutun
Yemi beğenmemiştir, değiştirin kızıldarı aspur çedene keten tohumu, japon darısı severek yerler verin kilo kaybetmesin, kış dönemindeyiz enerji ihtiyaçları çoğalır verin yesin