• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşum hasta

Marsmellow

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum hasta ishal ve kusması oldu önce sonra videodaki hareketler yapıp daha sonra kafesin dibinde sakinleşiyor gün içinde 7-8 defa yapıyor vetrinere götürdük antibiyotik ve vitamin verdi 5 gündür günde 2 defa kullanıyoruz ama devam ediyor aynı hayaletlere yardımcı olabilecek olan varsa olabilir mi

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Çok Üzüldüm. Ağrısı Var Gibi Bu Çocuğun. Diski Analizide mi Yapılan Yer Yok. Bakilsa Ne Olduğunu Anlarız. Kanatlı Uzmanı Olmadığı Zaman Böyle Oluyor. Ben Izmirdeyim Emin Olun Benimde Gitmediğim Hekim Kalmadı. Anlamayan Çok Hekim Var. Anlayan Sayılı. İmkanınız Varsa En Azından Başka İllere Gitseniz. Bursa Kaç Saat Size Bilmiyorum Ama Erol Bey İyi Hekimdir. Keşke İmkanınız Olsa

Marsmellow

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Çok Üzüldüm. Ağrısı Var Gibi Bu Çocuğun. Diski Analizide mi Yapılan Yer Yok. Bakilsa Ne Olduğunu Anlarız. Kanatlı Uzmanı Olmadığı Zaman Böyle Oluyor. Ben Izmirdeyim Emin Olun Benimde Gitmediğim Hekim Kalmadı. Anlamayan Çok Hekim Var. Anlayan Sayılı. İmkanınız Varsa En Azından Başka İllere Gitseniz. Bursa Kaç Saat Size Bilmiyorum Ama Erol Bey İyi Hekimdir. Keşke İmkanınız Olsa
ağrısı var ama nedeni ne olabilir sizce ilaçda veriyoruz düzelmiyo bir tane yerle görüştüm egzotik hayvanlara baktıklarını söyledi yarın oraya gidicem il dışına çıkma durumum maalesef yok dışkı analizi yaparlar mı bilmiyorum

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
ağrısı var ama nedeni ne olabilir sizce ilaçda veriyoruz düzelmiyo bir tane yerle görüştüm egzotik hayvanlara baktıklarını söyledi yarın oraya gidicem il dışına çıkma durumum maalesef yok dışkı analizi yaparlar mı bilmiyorum
Röntgen Ve Diski Analizi Mutlaka İsteyin. Bir çok Nedeni Olabilir. Organ ağrısı, Solunum Problemi veya Başka Bir Rahatsızlığı. Siz Mutlaka analiz İstediğinizi Söyleyin. Hekim Gerek Yok vs Derse İstiyorum Deyin. Net Ne Olduğunu Anlayalım. Rabbim Şifa Versin. Umarım Yarın Sonuc Alırsınız.