• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşum hasta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marsmellow

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum 3 gündür hasta veterinere görürdük ilaç verdi bugün 2.gün sabah akşam kullanıyoruz genellikle kafesin dibinde oturuyor durgun çok ötmüyor bu normal mi beni endişelendiriyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Veterinerin teşhisi ne oldu hangi ilaçları verdi ismini biliyormusunuz özellikle antibiyotiğin? Tekrardan altına beyaz peçete serip 4 5 güncel dışkı resmi ve durumunun gözükeceği videosunu eklermisiniz.

Marsmellow

Yeni Üye
Veterinerin teşhisi ne oldu hangi ilaçları verdi ismini biliyormusunuz özellikle antibiyotiğin? Tekrardan altına beyaz peçete serip 4 5 güncel dışkı resmi ve durumunun gözükeceği videosunu eklermisiniz.
Doktor teşhis koymadı Antibiyotiğin ismini bilmiyorum ağızdan iki damla sabah akşam veriyorum ama belirli aralıklarla kuş kafeste hareketleniyor yerinde durmadan tırmanıyor kafesin dibinde telleri ısırıyor daha sonra sakinleşiyor bende anlam veremedim neden yaptığını

Facia0101

Aktif Üye
Doktor teşhis koymadı Antibiyotiğin ismini bilmiyorum ağızdan iki damla sabah akşam veriyorum ama belirli aralıklarla kuş kafeste hareketleniyor yerinde durmadan tırmanıyor kafesin dibinde telleri ısırıyor daha sonra sakinleşiyor bende anlam veremedim neden yaptığını
Kuş yem yiyor mu. Aç kalmazsa atlatır.

Facia0101

Aktif Üye
Evet azda olsa yiyor daldarı ve kuş yemi
Kursagını kuş yatmadan önce kontrol edin. Dolu olmasına dikkat edin. Kuş aç kalmasın. Gerekirse elle besleme yapın. Benim kuş hastanesi olunca daldarı, mama veya yumurta haşlayıp veriyorum. Kolay besleniyor. Bendeki kuş sultan papaganı

Marsmellow

Yeni Üye
Kursagını kuş yatmadan önce kontrol edin. Dolu olmasına dikkat edin. Kuş aç kalmasın. Gerekirse elle besleme yapın. Benim kuş hastanesi olunca daldarı, mama veya yumurta haşlayıp veriyorum. Kolay besleniyor. Bendeki kuş sultan papaganı
Benimki muhabbet kuşu kaç saat aralıkla yem yerler peki mesela 3 saat oldu hiç yem yememiş

Marsmellow

Yeni Üye
Benim kuşum çok yabani ya elimizdeyken ısırıyor bagırıyo elle nasıl besleyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...