Tm onları ayırın, anaçlar döver artık26-28 arası galiba
Kızıldarı aspur ve yulafı çok güzel yerler, yavrularıda görebilir miyim
Tm onları ayırın, anaçlar döver artık26-28 arası galiba
Yavru bu şekilde kanat altı tüyleri tam çıkmadı dahaTm onları ayırın, anaçlar döver artık
Kızıldarı aspur ve yulafı çok güzel yerler, yavrularıda görebilir miyim
Maşallah SüphanAllahYavru bu şekilde kanat altı tüyleri tam çıkmadı daha
Şu anda erkek kuşların yanında ve babasıda var yanlarında evde elbesleme maması vardi ama kalmadı sanırım şiringa falan var yaniMaşallah SüphanAllahdarıyı rahat kırar, elbesleme maması var mı evinizde?
Çaykaşığı ile verin çok güzel yeryaklaşık 3-4 güne tüm tüyü çıkar ve yemi rahat yer, anaçlar döver lütfen bırakmayın, tek kafesden dursun yem dökün zemine eşeler yer, su verin çaykaşığı ile yarın ve sonraki gün 2 defa ertesi gün kendi içer
Yavruların hepsini ayırmalısın, bir anda döverler, anne babayı yaraladı, yavrularıda döver, ayırın derim yinede siz bilirsinizŞu anda erkek kuşların yanında ve babasıda var yanlarında evde elbesleme maması vardi ama kalmadı sanırım şiringa falan var yani
Tüneğe çıkan kuş yemi yer endişe etmeyinŞu anda erkek kuşların yanında ve babasıda var yanlarında evde elbesleme maması vardi ama kalmadı sanırım şiringa falan var yani
Bide bu kafes çift üretimi için birbirlerini görseler sıkıntı olurmu yoksa kafesin ortasına karton falan mı köyüm su anda tel var arasında 5 güne birleştirecemdeTüneğe çıkan kuş yemi yer endişe etmeyin
Uygun ama ben tercih etmiyorum, çok dar oluyor, kuşlar uçamıyor içinde, inanın kafesim küçük göründü gözüme ben bile büyüğe geçtimBide bu kafes çift üretimi için birbirlerini görseler sıkıntı olurmu yoksa kafesin ortasına karton falan mı köyüm su anda tel var arasında 5 güne birleştirecemde
Eski kafeste o boylardaydi her defasında yavru aldım ilk kez erkek dayak yedi dişiyide değiştirmek istemiyorum çünkü lutino yavru atıyorUygun ama ben tercih etmiyorum, çok dar oluyor, kuşlar uçamıyor içinde, inanın kafesim küçük göründü gözüme ben bile büyüğe geçtim
Anladım, dişiyi değiştirmeyin zaten, maşallah güzel yavru vermişEski kafeste o boylardaydi her defasında yavru aldım ilk kez erkek dayak yedi dişiyide değiştirmek istemiyorum çünkü lutino yavru atıyor
Şey dişi şu anda birleştirdim diğer taraftaki erkek kusla eş olmuştu geri aldım bunun yanına attım şimdi eskisi gibi değiller ne zaman yeniden eş olurlarAnladım, dişiyi değiştirmeyin zaten, maşallah güzel yavru vermiştek endişem bebeği dövmesinler
civciv gibi ne güzelYavru bu şekilde kanat altı tüyleri tam çıkmadı daha
Sürekli eş değiştirmek olmaz, erkekten ayırdığınız için istemez, her dişi her erkekle eş olmazŞey dişi şu anda birleştirdim diğer taraftaki erkek kusla eş olmuştu geri aldım bunun yanına attım şimdi eskisi gibi değiller ne zaman yeniden eş olurlar
Şu anda eski eşinle yakında anlaşırlar demiSürekli eş değiştirmek olmaz, erkekten ayırdığınız için istemez, her dişi her erkekle eş olmaz
Bilemiyorum, tamamen dişiye bağlıŞu anda eski eşinle yakında anlaşırlar demi
Bide yeni birleştirdigim bir takım var 1 aydır ayrılırdı erkek kızgın dişi yavaş yavaş kızışıyor ne yapmam lazım eş tutmaları için dişi lutino erkek sarı kafa mavi vücutBilemiyorum, tamamen dişiye bağlı
Renk önemli değil, erkek baskınsa dişi müsaade edecektir, fotoğraf paylaşırsanız bakıyım kızgınlığınaBide yeni birleştirdigim bir takım var 1 aydır ayrılırdı erkek kızgın dişi yavaş yavaş kızışıyor ne yapmam lazım eş tutmaları için dişi lutino erkek sarı kafa mavi vücut
bakın attımRenk önemli değil, erkek baskınsa dişi müsaade edecektir, fotoğraf paylaşırsanız bakıyım kızgınlığına
Öncelikle çok rica ediyorum dosya ekle kısmından fotoğraf yükleyin, bunları açmak bir eziyet, zoru seçiyorsunuz, oysaki burda kolayı varbakın attım
Dosya ekle kısmından ekledim evet bu fotoğraflar çok yakında bakabilirsinizÖncelikle çok rica ediyorum dosya ekle kısmından fotoğraf yükleyin, bunları açmak bir eziyet, zoru seçiyorsunuz, oysaki burda kolayı var
Dişi çok uzak anlaşılmıyor,