• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum başı yukarı ağzını açıp kapatıyor

Hanifi çam

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yavru bu şekilde kanat altı tüyleri tam çıkmadı daha
Maşallah SüphanAllah 😊🤲darıyı rahat kırar, elbesleme maması var mı evinizde?
Çaykaşığı ile verin çok güzel yer😊yaklaşık 3-4 güne tüm tüyü çıkar ve yemi rahat yer, anaçlar döver lütfen bırakmayın, tek kafesden dursun yem dökün zemine eşeler yer, su verin çaykaşığı ile yarın ve sonraki gün 2 defa ertesi gün kendi içer

Hanifi çam

Yeni Üye
Maşallah SüphanAllah 😊🤲darıyı rahat kırar, elbesleme maması var mı evinizde?
Çaykaşığı ile verin çok güzel yer😊yaklaşık 3-4 güne tüm tüyü çıkar ve yemi rahat yer, anaçlar döver lütfen bırakmayın, tek kafesden dursun yem dökün zemine eşeler yer, su verin çaykaşığı ile yarın ve sonraki gün 2 defa ertesi gün kendi içer
Şu anda erkek kuşların yanında ve babasıda var yanlarında evde elbesleme maması vardi ama kalmadı sanırım şiringa falan var yani

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şu anda erkek kuşların yanında ve babasıda var yanlarında evde elbesleme maması vardi ama kalmadı sanırım şiringa falan var yani
Yavruların hepsini ayırmalısın, bir anda döverler, anne babayı yaraladı, yavrularıda döver, ayırın derim yinede siz bilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bide bu kafes çift üretimi için birbirlerini görseler sıkıntı olurmu yoksa kafesin ortasına karton falan mı köyüm su anda tel var arasında 5 güne birleştirecemde
Uygun ama ben tercih etmiyorum, çok dar oluyor, kuşlar uçamıyor içinde, inanın kafesim küçük göründü gözüme ben bile büyüğe geçtim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şey dişi şu anda birleştirdim diğer taraftaki erkek kusla eş olmuştu geri aldım bunun yanına attım şimdi eskisi gibi değiller ne zaman yeniden eş olurlar
Sürekli eş değiştirmek olmaz, erkekten ayırdığınız için istemez, her dişi her erkekle eş olmaz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bide yeni birleştirdigim bir takım var 1 aydır ayrılırdı erkek kızgın dişi yavaş yavaş kızışıyor ne yapmam lazım eş tutmaları için dişi lutino erkek sarı kafa mavi vücut
Renk önemli değil, erkek baskınsa dişi müsaade edecektir, fotoğraf paylaşırsanız bakıyım kızgınlığına

Hanifi çam

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Hanifi çam

Yeni Üye
Öncelikle çok rica ediyorum dosya ekle kısmından fotoğraf yükleyin, bunları açmak bir eziyet, zoru seçiyorsunuz, oysaki burda kolayı var😔
Dişi çok uzak anlaşılmıyor,
Dosya ekle kısmından ekledim evet bu fotoğraflar çok yakında bakabilirsiniz

Ekli dosyalar