• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Kuşlarım eşleşmesi için bilgi verirmisiniz

bulut bella

Yeni Üye
Merhaba herkese daha öncede besledim çocukluk denemimde ama pek bu tecrübem yok iki tane muhabbet kuşu aldım yaklaşık 1.5ay oldu bize yeni yeni alisiyorlar ele geliyorlar ama sevdirmiyorlar kaciyorlqr birbirleriyle çok iyi anlasiyorlar dedim ciflestireyim yuvalık taktik videolara baktım tünekleri oyuncakları aynalar soktum erkek kur yapıyor ama dışı yeterince eriskinmi bilemedim gagası tam kahve değil tünekleri sokunce yukarıdaki tellere yapistilar nasıl ciflesirler fikriniz varmi

Ali DEMİR

Aktif Üye
Merhaba herkese daha öncede besledim çocukluk denemimde ama pek bu tecrübem yok iki tane muhabbet kuşu aldım yaklaşık 1.5ay oldu bize yeni yeni alisiyorlar ele geliyorlar ama sevdirmiyorlar kaciyorlqr birbirleriyle çok iyi anlasiyorlar dedim ciflestireyim yuvalık taktik videolara baktım tünekleri oyuncakları aynalar soktum erkek kur yapıyor ama dışı yeterince eriskinmi bilemedim gagası tam kahve değil tünekleri sokunce yukarıdaki tellere yapistilar nasıl ciflesirler fikriniz varmi
1.5 aylık daha yavru, arkadaşlarım sabah bakıp bilgi verirler efendim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba kuşların tünekte fotoğraflarını, dişiyi yüz göz belli olacak şekilde fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen

bulut bella

Yeni Üye
Merhaba dışı kuşum kafesinde resmini atayım erkek kur yapıyor ama dışı çok bebeksi gibi pek cavap vermiyor bazen karsiliklik gagalasiyorkar ama

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba dişi çok genç sanırım ilk kızgınlık dönemine henüz girmemiş 4-5 aylık anca diyebilirim
Erkek yetişkin

bulut bella

Yeni Üye
Biraz heyecan yaptık erken davrandık galiba genç boş yumurtluyormus diye okumuştum kursumuza zarar gelirmi erkenmi daha ciflesme icin

Üst Alt