• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuş limon yer mi

handanehirr

Aktif Üye
Merhaba enginarı şuan limonla haşlıyorum yemek yapmak için eve. Aklıma geldi kuşlar enginar yer mi acaba tuzsuz şekilde ve limonu da 4 e bölüp attık içine öyle haşlanıyor ya limon sorun teşkil eder mi

Pınar1522

Aktif Üye
Merhaba enginarı şuan limonla haşlıyorum yemek yapmak için eve. Aklıma geldi kuşlar enginar yer mi acaba tuzsuz şekilde ve limonu da 4 e bölüp attık içine öyle haşlanıyor ya limon sorun teşkil eder mi
Limon, portakal gibi asiditesi yüksek ürünleri kusunuza vermemelisiniz. Yediyse bile bir süre sonra kusma ve halsizlik görülebilir. Dikkat edin.

Yani vermeseniz daha iyi olur. Pişmiş bile olsa.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba enginar severek yer, az verin
Çiğ verin, limon sirke vs katmayın

Zu123

Paylaşımcı
Merhaba enginar severek yer, az verin
Çiğ verin, limon sirke vs katmayın
Abla gece gece ben gine araştırmalardayım buluta farklı besin arayışındayım hep aynı şeyler yiyor sıkıldığını ve sürekli arayış içinde bişiler kemirip yemeye çalışıyor yenemesi gerekenleri bile enginar yer mi acaba diye düşündüm enginarı şu kavanoz içerisinde satılanlardan alıyoruz biz burada sapı kaynatın verin demişler sende bu yorumda çiğ olarak verin demişsin nasıl yapıyım abla bana net anlatır mısın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla gece gece ben gine araştırmalardayım buluta farklı besin arayışındayım hep aynı şeyler yiyor sıkıldığını ve sürekli arayış içinde bişiler kemirip yemeye çalışıyor yenemesi gerekenleri bile enginar yer mi acaba diye düşündüm enginarı şu kavanoz içerisinde satılanlardan alıyoruz biz burada sapı kaynatın verin demişler sende bu yorumda çiğ olarak verin demişsin nasıl yapıyım abla bana net anlatır mısın
Merhaba ablacığım kuşlar doğada hiç bir besini haşlayıp yemezler😊
Karaciğer dostudur, kereviz ve sapı yapraklarını da seviyorlar, tek şart kereviz sapı liflidir saptaki iplikler verilmez, erimezler
Minik minik doğra yaprağı da olur mis gibi yesin🥰🤲😊 önce iyce yıkamalısın

Üst Alt