• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kursak mantari teşhisi kondu

capkosum

Yeni Üye
Karaciger, akcigerde buyume kalbe baski dedi. Kursakta da olması gereken beyaz noktalarin eksik olduğunu soylemisti. Uzun suren mikostatin yan etkisi olabilir dedikten sonra mikostatinin muadilini yazmasi ve kedi kopekler icin kullanilan kciger destegi ve probiyotik vermesine de aglasam mi gülsem mi bilemiyorum. Hicbir seyden anlamiyorlar sanki tek hayvan kedi kopek. Kuslari da bence hic onemsemiyorlar diye düşünüyorum 😪

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Karaciger, akcigerde buyume kalbe baski dedi. Kursakta da olması gereken beyaz noktalarin eksik olduğunu soylemisti. Uzun suren mikostatin yan etkisi olabilir dedikten sonra mikostatinin muadilini yazmasi ve kedi kopekler icin kullanilan kciger destegi ve probiyotik vermesine de aglasam mi gülsem mi bilemiyorum. Hicbir seyden anlamiyorlar sanki tek hayvan kedi kopek. Kuslari da bence hic onemsemiyorlar diye düşünüyorum 😪
Kendiyle çelişen bir kanatlı uzman desenize. Bence elinizdeki röntgen ile başka bir kanatlı uzmana gidin. Hatta Bursa size yakın imkanınız varsa Tarık arkadaşımızın her zaman gittiği yere götürmeniz.

capkosum

Yeni Üye
Bursa degil İstanbul'dayım. 4 vet gordu artik isimlerini dahi duymak istemiyorum😪 karaciger destegi olarak ne onerirsiniz? Cere renk degisimi kciger hasarlarinda olurmuş diye okudum baska yerlerde. Dogruluk payi nedir sizce

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İç organ hasarı birçok yere vurabilir ama testis tümörününde belirtilerindendir. Bunun ayrımını kanatlı hekim daha iyi yapar. Konumunuz İstanbul görünüyor Bursa yakın o yüzden önerdim. Son bir hamle imkânınız varsa yapın derim giden kişilerden ben olumsuz yorum duymadım.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Daha önce de yazmıştım arkadaşımıza imkan var da gelebilirse her konu da yardımcı olurum.

Üst Alt