• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Hırıltılı nefes

denz

Yeni Üye
Pet shoptan 2 gün önce kuş aldık, 4 aylık dediler.
Bu yavru muhabbet kuşu nefes alırken ses çıkarıyor , ses çıkarken kuyruğu da hareket ediyor. Burun akıntısı var hafif.ağız şapırdatıyor

Küçük olduğundan mı bilmiyorum ama fazla uyuyor gibi geldi tüy kabartması titremesi yok. Bir de fazla yem yiyor geldi. Dışkısı ishal gibi. İlk geldiğinde açık yeşil cıvık sulu idi düzeldi sandım sert koyu yeşil oldu sonra kremsi açık yeşil biraz sulu.
Yeni geldiği için mi yoksa solunum problemi, üşütmesi mi var ? Ne yapmalıyım sirke faydalı olur mu ?
Parazit, bakteri var gibi geldi.
(Kafes suluk yemlik temiz, suyunu günde bir defa değiştirdim.Suyuna bugün b vitamini koydum 2 damla.) dışkı birikince fotoğraf paylaşacağım.

Video:Watch unnamed | Streamable

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Pet shoptan 2 gün önce kuş aldık, 4 aylık dediler.
Bu yavru muhabbet kuşu nefes alırken ses çıkarıyor , ses çıkarken kuyruğu da hareket ediyor. Burun akıntısı var hafif
Küçük olduğundan mı bilmiyorum ama fazla uyuyor gibi geldi tüy kabartması titremesi yok. Bir de fazla yem yiyor geldi. Dışkısı ishal gibi. İlk geldiğinde açık yeşil cıvık sulu idi düzeldi sandım sert koyu yeşil oldu sonra kremsi açık yeşil biraz sulu.
Yeni geldiği için mi yoksa solunum problemi, üşütmesi mi var ? Ne yapmalıyım sirke faydalı olur mu ?
Parazit, bakteri var gibi geldi.
(Kafes suluk yemlik temiz, suyunu günde bir defa değiştirdim.Suyuna bugün b vitamini koydum 2 damla.) dışkı birikince fotoğraf paylaşacağım.

Video:Watch unnamed | Streamable
Merhaba geçmiş olsun kuş hasta ve ağrısı var nefes alırken inliyor, sıcak tutun lütfen yem yesin yavru sık sık yer az az yer çok normal
Sirke iyce ishal yapar
Petshoptan alınan ürünler işe yaramaz b vitamini %1 etki eder
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka temin edin
Kuşun bağışıklık sistemi güçlü olursa çabuk iyilesir
Probiyotik vermelisiniz 3 gün üst üste

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kekik kaynatın burun deliklerine 1 er damla kekik çayından damlatın
Kulak pamuğu ile damlatılabilir
1 çay kaşığı kekik 1 çay bardağı su 5 dk kaynatın
Yarın da suluğuna katın %50 çay %50 su toplam yarım suluk olsun sulukta 5-6 saat kalsın içmezse çay kaşığı ile içirin 4-5 damla, bu hafta 3 gün kekik kaynatın hergün burun deliklerine çayı 1 defa damlatın
Kapalı şişe su verin çeşme arıtma ılmaz
Sıcak tutun düzelir inşallah 🤲😊

denz

Yeni Üye
Hızlı iyileşmesi için en iyisi hangisi ve nerden temin edebilirim , nasıl kullanmalıyım yardımcı olur musunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Röhnfried ürünleri internetten veya mamaist.com dan temin edebilirsiniz ömür boyu verilecek hepimiz veriyoruz
Kekik solunumu rahatlatır şimdi onu yapın rahat uyusun Konumunuz Ankara neresindesiniz?

denz

Yeni Üye
Röhnfried ürünleri internetten veya mamaist.com dan temin edebilirsiniz ömür boyu verilecek hepimiz veriyoruz
Kekik solunumu rahatlatır şimdi onu yapın rahat uyusun Konumunuz Ankara neresindesiniz?
Dediklerinizi uygulayacağım inşallah iyileşir , Etimesguttayım

Üst Alt